Η Apple απορρίπτει την εφαρμογή Facebook Gaming

0
Όταν Η Apple πει ότι δεν θέλει, η απάντηση παραμένει η ίδια δεν θέλει ότι και να της τάξουν… Το Facebook επιμένει με την Apple έτσι ώστε η εφαρμογή του Facebook Gaming να επικυρωθεί, αλλά το κοινωνικό δίκτυο εισπράττει απορρίψεις. Οι New York Times αναφέρουν ότι η Apple έχει ήδη απορρίψει την εφαρμογή τουλάχιστον άλλες πέντε φορές. 
Η πρώτη υποβολή της αίτησης πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο. Η Apple το σκέφτηκε και είπε όχι. Το Facebook έκανε προσαρμογές και η Apple είχε πει και πάλι όχι. Άλλες τροποποιήσεις έγιναν στη συνέχεια και η απάντηση παρέμεινε η ίδια: ΟΧΙ. Ποιο είναι το πρόβλημα ?
Η Apple ανέφερε κάθε φορά τους κανόνες της που απαγορεύουν εφαρμογές των οποίων ο κύριος σκοπός είναι η διανομή παιχνιδιών.

Είναι πιθανό η Apple να βλέπει το Facebook ως ανταγωνιστή στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, κάτι που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις παιχνιδιών στο App Store. Το Facebook θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί με κάποιον τρόπο ως ανταγωνιστής της Apple Arcade, αν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν είναι οι ίδιες με το Facebook Gaming.

Το Facebook Gaming ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Η εφαρμογή προσφέρει ζωντανή ροή, ένα κοινωνικό δίκτυο για παίκτες και απλά παιχνίδια διαθέσιμα μέσω HTML5. Η εφαρμογή εγκρίθηκε για το Google στο Play Store τον Απρίλιο, αλλά η Apple ακόμη δεν το έχει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook σκέφτεται να ξεκινήσει το Facebook Gaming σήμερα χωρίς παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν, καθώς μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει το πράσινο φως για το App Store.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !