iOS 14: Τα iPhone 6s και iPhone SE (1ης γενιάς) ενδέχεται να υποστηριχθούν

0
Το iOS 14 μπορεί να είναι το πιο «ευέλικτο» φορητό λειτουργικό σύστημα της Apple όσον αφορά τις απαιτήσεις υλικού. Η διαρροή απο τον Jioriku που έχει πραγματικά αναζητήσει στα εσωτερικά του συστήματος και έχει ανακαλύψει σε ένα αρχείο XML αρκετές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι το iOS 14 θα μπορούσε να είναι συμβατό με το iPhone 6s, το iPad mini και ειδικά με το iPhone SE πρώτης γενιάς (ωστόσο, τίποτα δεν αναφέρεται στο iPod touch ...).  
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το iOS 14 θα γίνει το λειτουργικό σύστημα το σiOS που ειναι συμβατό με τον μεγαλύτερο αριθμό γενεών των iPhone. Αυτή η εκτεταμένη συμβατότητα δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι όλες οι λειτουργίες του iOS 14 θα είναι συμβατές με τα παλαιότερα μοντέλα του iPhone. Τα AR, Memojis ή ορισμένες λειτουργίες φωτογραφιών που βασίζονται άμεσα στις δυνατότητες του επεξεργαστή Ax ή στην παρουσία συγκεκριμένων αισθητήρων (Face ID, Truedepth) απλά δεν θα υπάρχουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !