Αλλάξτε τον ήχο ειδοποίησης AirDrop στο iPhone σας σε οτιδήποτε θέλετε

0
Αυτές τις μέρες, ο ξεχωριστός ήχος του AirDrop είναι σχεδόν τόσο εικονικός όσο και ο κλασικός ήχος κλήσης Marimba της Apple . Και όπως και με τους ήχους κλήσης, αυτή η ειδοποίηση του AirDrop στο iPhone σας δεν χρειάζεται να ακούγεται όπως όλοι οι άλλοι. Με λίγες κινήσεις, μπορείτε να το κάνετε να ακούγεται με οτιδήποτε θέλετε. 
Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε "Ήχοι & απτικά" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "AirDrop" στην ενότητα Ήχοι και μοτίβα δόνησης . Εδώ, θα δείτε το προεπιλεγμένο "Pulse", αλλά μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε ήχο ειδοποίησης ή ήχο κλήσης που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο iPhone σας. Σας συνιστούμε να διατηρήσετε του ήχους ειδοποίησης, ωστόσο, καθώς πιθανότατα δεν θέλετε να αναπαράγεται ένας πλήρης ήχος κλήσης κάθε φορά που λαμβάνετε ένα AirDrop.

Ενώ το iOS διαθέτει μια αξιοπρεπή επιλογή τόνων για να διαλέξετε, μην νομίζετε ότι περιορίζεστε σε αυτές τις επιλογές. Μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας ήχους είτε με το iTunes είτε με το MacOS Catalina's Finder και , στη συνέχεια, να τους μεταφέρετε στο iPhone σας για χρήση για AirDrop, εισερχόμενα κείμενα, εισερχόμενες κλήσεις κ.λπ.
Ποιος είπε ότι το iOS δεν είναι προσαρμόσιμο ;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !