Το Twitter προσθέτει τη δυνατότητα δημοσίευσης ήχου στο iOS

0
Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη μιας νέας δυνατότητας ηχητικών tweets. Μέχρι τώρα, ήταν δυνατή η δημοσίευση κειμένου, φωτογραφιών ή βίντεο. Τώρα οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν και ήχο.  
Αυτή η δυνατότητα προσφέρεται επί του παρόντος σε iOS ως δοκιμή, όπως εξηγείται από το Twitter. Τα ηχητικά tweets μπορούν να έχουν διάρκεια έως 140 δευτερόλεπτα. Όμως, οι συνομιλητές μπορούν να συνεχίσουν να μιλούν και σε αυτήν την περίπτωση, το Twitter θα δημιουργήσει πολλά ηχητικά tweet τα οποία στη συνέχεια θα συνδεθούν μεταξύ τους, έτσι ώστε οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου να μπορούν να τα ακούσουν με τη σειρά.

Η δημιουργία ενός ήχου tweet είναι αρκετά απλή όπου απλώς αγγίξτε το εικονίδιο για να δημιουργήσετε ένα tweet και επιλέξτε το νέο εικονίδιο κυματομορφής στα αριστερά του με τη φωτογραφική μηχανή. Η διεπαφή εγγραφής εμφανίζεται σε αυτό το σημείο και ο χρήστης μπορεί να αρχίσει να μιλά.

Τα ηχητικά tweet εμφανίζονται στο χρονοδιάγραμμα του χρήστη, όπως οποιοδήποτε άλλο tweet. Εμφανίζουν την εικόνα προφίλ του συγγραφέα του tweet και ένα κουμπί αναπαραγωγής. Μια μίνι συσκευή αναπαραγωγής υπάρχει στο κάτω μέρος της εφαρμογής κατά την αναπαραγωγή ενός ήχου tweet.
Το Twitter λέει ότι τα ηχητικά tweets δοκιμάζονται επί του παρόντος μόνο στο iOS. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν να το απολαύσουν τις επόμενες εβδομάδες. Από την άλλη πλευρά, τίποτα δεν λέγεται προς το παρόν για μια άφιξη και στο Android.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !