Το iphone 12 δεν θα περιλαμβάνει φορτιστή μέσα στη συσκευασία

0
Οι αναλυτές της Barclays στο ερευνητικό τους σημείωμα ισχυρίζονται ότι η Apple δεν θα περιλαμβάνει EarPods στο κουτί με τα επερχόμενα μοντέλα του iPhone 12. Παραδόξως, ισχυρίζονται επίσης ότι η Apple δεν θα συμπεριλάβει ουτε τροφοδοτικό στο κουτί με αυτές τις συσκευές!!! 
Πολλοί αναλυτές ισχυρίστηκαν τώρα ότι η Apple δεν θα περιλαμβάνει τα EarPods με τη σειρά iPhone 12. Ο φήμη που υποστηρίζει και ο αναλυτής Kuo και που πιστεύει ότι η Apple θα ξεκινήσει μια νέα καμπάνια μάρκετινγκ παράλληλα με το iPhone 12 για να προωθήσει περαιτέρω την πώληση των AirPods.

Αυτό που θα είναι περίεργο αν αποδειχθεί αλήθεια είναι ότι η εταιρεία δεν περιλαμβάνει ούτε τροφοδοτικό με τη σειρά των iPhone 12. Σύμφωνα με το Barclays, η σειρά iPhone 12 θα αποσταλεί μόνο με ένα καλώδιο USB-C σε Lightning στο κουτί μέσα. Αυτή η πρόβλεψη είναι απίθανο να είναι αληθινή κατά τη γνώμη μου, καθώς θα κατέληγε να προσφέρει μια κακή εμπειρία του χρήστη για πολλούς πελάτες και η Apple θα μπορούσε να υποβληθεί σε αρκετά άσχημη κριτική για αυτό.
Οι αναλυτές της Barclays ισχυρίζονται επίσης ότι η σειρά iPhone 12 πάει περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες πίσω από την παραγωγή σε σύγκριση με το τυπικό πρόγραμμα εκκίνησης των iPhone της Apple. Παρά την καθυστέρηση, αναμένουν από την Apple να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 12 τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια να τα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή ακόμη και τον Νοέμβριο στο κοινό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !