Οι New York Times εγκαταλείπουν το Apple News και αποσύρουν τα άρθρα τους

0
Οι New York Times ανακοινώνουν ότι εγκατέλειψαν την εφαρμογη Apple News, την υπηρεσία της Apple που συλλέγει άρθρα από διάφορα μέσα. Η αμερικανική εφημερίδα είπε ότι τα άρθρα της δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο Apple News από σήμερα "γνωρίζοντας ότι τα μέσα ενημέρωσης αγωνίζονται να ανταγωνιστούν με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για να τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών και να λάβουν μια χρηματοδότηση" . 
Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό του , οι New York Times εξηγούν ότι η Apple της έχει δώσει λίγα μέσα για να έχει έναν άμεσο σύνδεσμο με τους αναγνώστες της και λίγα στοιχεία ελέγχου στην επιχείρησή της. Επομένως, η εφημερίδα προτιμά να ανακατευθύνει τους αναγνώστες της στον ιστότοπό της και στην εφαρμογή για κινητά.

"Η καρδιά ενός υγιούς μοντέλου μεταξύ των New York Times και των πλατφορμών είναι μια άμεση διαδρομή για την αποστολή αυτών των αναγνωστών στα περιβάλλοντά μας, όπου ελέγχουμε την παρουσίαση των άρθρων μας, τις σχέσεις με τους αναγνώστες μας και τη φύση των επιχειρηματικών μας κανόνων." Η σχέση μας με την Apple News δεν ταιριάζει σε αυτές τις παραμέτρους ", δήλωσε η Μέρεντιθ Κοπίτ Λεβέν, διευθυντής λειτουργιών της εφημερίδας.

Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε αφορά τα έσοδα: είναι πολύ χαμηλά με την Apple News. Και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν θέσει το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός ότι η Apple λαμβάνει προμήθεια 50% για κάθε συνδρομή στο Apple News +.

Ωστόσο, οι New York Times δεν κρύβονται με την Apple, σύμφωνα με την εφημερίδα ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον κατασκευαστή του iPhone για τις εφαρμογές, τα podcast και άλλα προϊόντα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !