iPhone 12: Xωρίς φορτιστή, χωρίς ακουστικά, αλλά μικρότερο κουτί

0
Επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο ότι η Apple δεν πρέπει να προσφέρει φορτιστή στο κουτί του iPhone 12, όπως δεν πρέπει θα περιλαμβάνει και ακουστικά . Οι αναλυτές της Barclays Bank το ανακοίνωσαν πρώτοι . Οι πληροφορίες "επιβεβαιώθηκαν" στη συνέχεια από τον Ming-Chi Kuo αυτό το Σαββατοκύριακο και μια τρίτη φωνή προστίθεται σήμερα.  
O L0vetodream, ένας λογαριασμός του Twitter που μοιράστηκε αρκετές σωστές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Apple πριν από την επίσημη έγκρισή τους στο παρελθόν, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι το νέο iPhone δεν θα διαθέτει φορτιστή ή ακουστικά και αυτό θα ισχύει επίσης για το iPhone SE 2020. Η Apple τώρα προσφέρει φορτιστή με το νέο iPhone SE, αλλά το περιεχόμενο του κουτιού θα εξελιχθεί σε λίγους μήνες και θα αφαιρέσει αυτό το αξεσουάρ.

Επιπλέον, το L0vetodream καθορίζει ότι το κουτί του iPhone 12 θα ήταν μικρότερο. Είναι απολύτως λογικό, αφού ο φορτιστής και τα ακουστικά θα λείπουν. Καταλήγει λέγοντας ότι το κουτί είναι "εξαιρετικό" χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Ο Ming-Chi Kuo εξήγησε αυτό το Σαββατοκύριακο ότι υπήρχαν δύο λόγοι για την αφαίρεση των ακουστικών και του φορτιστή. Η πρώτη είναι η περιβαλλοντική πτυχή, επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη φορτιστές και ως εκ τούτου η προσθήκη τους επιπλέον δεν είναι απαραίτητα χρήσιμη. Το δεύτερο είναι η τιμή. Το κόστος παραγωγής του iPhone 12 λέγεται ότι είναι σημαντικά υψηλότερο από αυτό του iPhone 11, κυρίως λόγω του 5G. Η Apple θα εμπορεύονταν το iPhone 12 σε τιμές παρόμοιες με εκείνες του iPhone 11, αλλά θα εξοικονομούσε χρήματα αφαιρώντας το φορτιστή και τα ακουστικά.
Τα σχόλια σας μας ενδιαφέρουν...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !