Status Weather Tweak: αντικαθιστά το όνομα του φορέα με την αναφορά του καιρού

0
Για όσους από εσάς έχετε κουραστεί να ανοίγετε συνεχώς την εφαρμογή του καιρού για να ελέγξετε τον καιρό έχουμε ένα μεγάλο ενδιαφέρον tweak του Cydia. 
Το Status Weather tweak θέτει την τρέχουσα καιρική κατάσταση στην περιοχή σας ακριβώς μπροστά σας τοποθετώντας τη στη γραμμή κατάστασης. Το tweak δείχνει μόνο τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ακόμα την ώρα στην αρχική οθόνη και τις εφαρμογές. Αντικαθιστά απλώς το κείμενο του φορέα και τοποθετεί μια αναφορά του καιρού.

Με το tweak αυτό έχετε πρόσβαση σε διάφορες διαμορφώσεις που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε την τρέχουσα θερμοκρασία, τον καιρό και μια προβολή emoji, η οποία δείχνει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες με τη μορφή emoji.

Μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε το Emoji και την τρέχουσα θερμοκρασία με emoji ή τις καιρικές συνθήκες ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείξετε 80 ° Sunny ή 80 ° 🌤.

Ρύθμιση κατάστασης καιρού

Από τις Ρυθμίσεις μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρόνο που χρειάζεται για να ανανεωθεί το tweak. Μετακινώντας το ρυθμιστικό μπορείτε να αλλάξετε τα λεπτά μετά τα οποία ανανεώνεται η αναφορά του καιρού.

Το Status Weather tweak είναι διαθέσιμο στο ρεπο του Packix για 0,50 $. Λειτουργεί με iOS 12.1 ή μεταγενέστερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !