Μέσα σε 2 χρόνια, το iPhone θα μπορούσε να έχει τηλεφακό με περισκόπιο

0
Αν πιστέψουμε τον αναλυτή Ming-chi Kuo, το iPhone 14 (ή το iPhone 13s) που θα κυκλοφορήσει το 2022 θα μπορούσε να έχει έναν τηλεφακό, ο οποίος θα καθιστούσε δυνατή την απόκτηση επιπέδων οπτικού ζουμ 5x ή ακόμη και 10x (και επομένως με λιγότερη απώλεια λεπτομερειών από τα ψηφιακά ζουμ).  
Η βελτίωση θα ήταν αξιοσημείωτη σε σύγκριση με το οπτικό ζουμ 2x των τρέχοντων iPhone. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι περισσότερες ναυαρχίδες των Android υψηλού επιπέδου έχουν τώρα οπτικό ζουμ, συχνά πολύ πέρα ​​από το 2x.

Ο Ming-chi Kuo κατανοεί επίσης ότι η Samsung Electro-Mechanics (Semco) και η κινεζική Sunny Optical ετοιμάζονται να επεκτείνουν τη λίστα των προμηθευτών με εξαρτήματα για την κάμερα του iPhone. Ακόμα σύμφωνα με τον Kuo, η άφιξη αυτών των νέων υπεργολάβων θα ήταν το σημάδι αύξησης του φάσματος της μονάδας φωτογραφικών μηχανών του iPhone (ακόμα και αν οι δοκιμές φωτογραφιών των τρεχόντων μοντέλων δείχνουν ότι το iPhone βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, λίγο πίσω από την Huawei, ωστόσο).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !