Το iOS 14 beta 3 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple προσφέρει τώρα την τρίτη έκδοση beta (build 18A5332f) του iOS 14 για iPhone και iPadOS 14 στο iPad για τους προγραμματιστές .Η άφιξη του ήρθε δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη. Οι δημόσιοι υπεύθυνοι των δοκιμών θα πρέπει σύντομα να έχουν το δεύτερο δημόσιο beta (το οποίο θα αντιστοιχεί στο τρίτο beta για τους προγραμματιστές).  
Η Apple δεν λέει ακόμη ποιες είναι οι αλλαγές σε αυτήν την έκδοση. Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε για να δείτε τι κρύβει. Ως υπενθύμιση, η δεύτερη beta ήταν η ευκαιρία να έχετε ένα widget για την εφαρμογή Files, μια νέα ρύθμιση στην εφαρμογή Music για να απενεργοποιήσετε κινούμενες εικόνες, περισσότερες διακριτικές ειδοποιήσεις για πρόσβαση στο πρόχειρο, μια επιστροφή απτική όταν πατάτε τα κουμπιά αναπαραγωγής, παύσης, αντίστροφης και εμπρός στην εφαρμογή Μουσική και άλλα.
Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για την λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση για λήψη της τρίτης beta του iOS 14.

Η Apple κυκλοφόρησε και το τρίτο beta (build 18R5340d) του watchOS 7 στο Apple Watch και το τρίτο beta (build 18J5344d) του tvOS 14 στο Apple TV, το οποίο προορίζεται και πάλι για προγραμματιστές. Οι δημόσιοι δοκιμαστές θα εξυπηρετηθούν αργότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !