Η Apple δεν υπογράφει πλέον τα iOS 13.5.1 και iOS 12.4.7

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.5.1 σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση αυτής της συγκεκριμένης έκδοσης του iOS, είτε πραγματοποιείται ενημέρωση είτε επαναφορά. Επίσης, δεν είναι πλέον δυνατή η επαναφορά στο iOS 13.5.1.  
Η μόνη έκδοση του iOS που μπορεί να εγκατασταθεί τώρα είναι το iOS 13.6, το οποίο δεν είναι άλλη από την τελευταία ενημέρωση του iOS 13 (και πιθανώς την τελευταία). Κυκλοφόρησε στην τελική έκδοση στις 15 Ιουλίου , αφού είχε βιώσει μερικά betas. Από την πλευρά του, το iOS 13.5.1 γεννήθηκε την 1η Ιουνίου με μια εργασία και ήταν να διορθώσει  το ελάττωμα που χρησιμοποιεί το εργαλείο jailbreak του Unc0ver . Το τελευταίο προσφέρει το jailbreak του iOS 13 έως το iOS 13.5.

Όσον αφορά παλαιότερες συσκευές που είναι κατάλληλες μόνο για το iOS 12, η ​​Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.4.7 σήμερα. Η μόνη έκδοση που μπορεί να εγκατασταθεί είναι το iOS 12.4.8, το οποίο κυκλοφόρησε επίσης στις 15 Ιουλίου .

Το γεγονός ότι η Apple δεν υπογράφει πλέον μια έκδοση του iOS 13.5.1 και iOS 12.4.7 δεν είναι πραγματικά πρόβλημα για την πλειονότητα των χρηστών, δεδομένου ότι εγκαθιστούν τις ενημερώσεις όπως αυτή που ειναι διαθέσιμη σήμερα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι με τους λάτρεις του jailbreak, ειδικά εκείνοι που δεν είχαν χρόνο να ενημερώσουν ή να επαναφέρουν όταν ήταν ακόμα δυνατό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !