Ένα μελλοντικό Apple Pencil θα μπορούσε να συλλάβει τα χρώματα του πραγματικού κόσμου

0
Η Apple θα συνεχίσει να ποντάρει σε μεγάλο βαθμό στο Apple Pencil της, ένα εργαλείο που βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής των πωλήσεων για τα νέα iPad.  
Η εταιρεία του μήλου δεν έχει τελειώσει να επεξεργάζεται την ιδέα της, καθώς σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που μόλις κατατέθηκε και δημοσιεύθηκε από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών , θα μπορούσε να εμφανιστεί ένα νέο σύστημα: "Σύστημα υπολογισμού με έγχρωμη δειγματοληψία γραφίδας. "

Πίσω από αυτό το κάπως παράξενο όνομα κρύβει πραγματικά μια λειτουργία που έχει κάτι για να εντυπωσιάσει και είναι να καλύψει τη γραφίδα με νέους αισθητήρες και φωτοανιχνευτές ικανούς να μετρήσουν το φως για να είναι σε θέση να ανιχνεύσουν ένα χρώμα ενός πραγματικού αντικειμένου, όπως λουλούδι και να το αντιγράψει στο στο tablet. Το υπόλοιπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει ένα πιο επιμήκη, λεπτότερο μολύβι Apple, με ένα άκρο ικανό να αντιδρά με μια οθόνη αφής, αλλά και ένα πιθανό φως που θα του επέτρεπε να εντοπίσει τα χρώματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι χρήσεις αυτής της τεχνολογίας είναι πολλές και ποικίλες, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Apple έχει ένα τεράστιο νέο σημείο πώλησης εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !