Η Pegatron θα κατασκευάσει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής iPhone στην Ινδία

0
Η Ινδία δεν έχει έλλειψη μονάδων παραγωγής iPhone . Η Foxconn και η Wistron έχουν αρκετές τοπικές μονάδες παραγωγής και ένας τρίτος ακατασκεύαστης θα πρέπει σύντομα να προστεθεί στη λίστα.  
Το Bloomberg λέει ότι η Pegatron βρίσκεται στα πρόθυρα της κατασκευής του πρώτου εργοστασίου παραγωγής iPhone στην Ινδία. Το assembler είναι ήδη ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής των iPhone στην Κίνα (φυσικά πίσω από την Foxconn), αλλά δεν διαθέτει εργοστάσια εκτός της κινεζικής επικράτειας. Ενημερωμένες πηγές ισχυρίζονται ότι η Pegatron είχε κάποιες συμβουλές για "offshoring" στην Ινδονησία ή το Βιετνάμ, πριν αποφασίσει τελικά για την Ινδία, ίσως λόγω των μικρών φορολογικών ρυθμίσεων για τους προμηθευτές που έρχονται να εγκατασταθούν στη " μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο " (σε αριθμό κατοίκων).

Παρά το πρώτο βήμα στο ινδικό έδαφος, ο Pegatron έχει ακόμη πολύ δρόμο να φτάσει στο επίπεδο διεθνοποίησης της Foxconn, της οποίας τα εργοστάσια είναι διάσπαρτα στην Κίνα, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Νότια Κορέα , την Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !