Η Pegatron θα κατασκευάσει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής iPhone στην Ινδία

0
Η Ινδία δεν έχει έλλειψη μονάδων παραγωγής iPhone . Η Foxconn και η Wistron έχουν αρκετές τοπικές μονάδες παραγωγής και ένας τρίτος ακατασκεύαστης θα πρέπει σύντομα να προστεθεί στη λίστα.  
Το Bloomberg λέει ότι η Pegatron βρίσκεται στα πρόθυρα της κατασκευής του πρώτου εργοστασίου παραγωγής iPhone στην Ινδία. Το assembler είναι ήδη ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής των iPhone στην Κίνα (φυσικά πίσω από την Foxconn), αλλά δεν διαθέτει εργοστάσια εκτός της κινεζικής επικράτειας. Ενημερωμένες πηγές ισχυρίζονται ότι η Pegatron είχε κάποιες συμβουλές για "offshoring" στην Ινδονησία ή το Βιετνάμ, πριν αποφασίσει τελικά για την Ινδία, ίσως λόγω των μικρών φορολογικών ρυθμίσεων για τους προμηθευτές που έρχονται να εγκατασταθούν στη " μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο " (σε αριθμό κατοίκων).

Παρά το πρώτο βήμα στο ινδικό έδαφος, ο Pegatron έχει ακόμη πολύ δρόμο να φτάσει στο επίπεδο διεθνοποίησης της Foxconn, της οποίας τα εργοστάσια είναι διάσπαρτα στην Κίνα, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Νότια Κορέα , την Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !