Πως θα πάρετε την αποζημίωση από την Apple για την μπαταρία σας αν είστε κάτοικος των ΗΠΑ

0
Εάν επηρεαστήκατε από το πρόβλημα της μπαταρίας, μπορείτε να λάβετε έως και 25 δολαρια από την Apple. Η εταιρεία είχε αποφασίσει να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια για να τερματίσει την αγωγή κατηγορίας που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Η αγωγή ισχυρίστηκε ότι η Apple επιβραδύνει σκόπιμα τα παλαιότερα iPhone, ώστε να αναγκάσει τους καταναλωτές να αγοράσουν νέα iPhone ή να αντικαταστήσουν τις μπαταρίες στις υπάρχουσες συσκευές τους. Η εταιρεία δεν μίλησε ποτέ για τη λειτουργία διαχείρισης της μπαταρίας στα iPhone της που επιβράδυνε τις συσκευές καθώς η μπαταρία τους υποβαθμίστηκε με την πάροδο του χρόνου. Αυτό οδήγησε τους χρήστες να πιστεύουν ότι το iPhone τους επιβραδύνθηκε λόγω της ηλικίας όταν όμως υπήρχαν άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι.

Η Apple είχε ζητήσει συγνώμη από τους πελάτες της και προσέφερε επίσης μειωμένη αντικατάσταση μπαταρίας στα 29 δολαρια για τις κατάλληλες συσκευές. Το iOS ενημερώθηκε γρήγορα για να δείξει την κατάσταση της μπαταρίας και εάν η συσκευή είναι πεταλωμένη ή όχι. Εκτός αυτού, οι χρήστες έχουν επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσουν / απενεργοποιήσουν τις πληροφοριες.
Η αγωγή κατηγορίας αναφέρεται σε έναν κάτοικο των ΗΠΑ που κατείχε ενα iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ή iPhone SE με iOS 10.2.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. ή το iPhone 7 / Plus με iOS 11.2 και το χρησιμοποίησε πριν από τις 21 Δεκεμβρίου 2017, για να πληροί τις προϋποθέσεις για την αποζημίωση. Σύμφωνα με τον διακανονισμό, η Apple θα πραγματοποιεί μια ελάχιστη πληρωμή 310 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία μπορεί να φτάσει τα 500 εκατομμύρια το πολύ. Εάν πληρείτε τα κριτήρια, πρέπει να υποβάλετε μια φόρμα αξίωσης στο διαδίκτυο ή να την στείλετε μέσω ταχυδρομείου για την πληρωμή. Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης είναι μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !