Η Apple κυκλοφόρησε ένα χιουμοριστικό βίντεο γύρω από την τηλεργασία

0
Η Apple δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube που ασχολείται με την τηλεργασία, με αρκετή δόση χιούμορ. Το βίντεο έχει διάρκεια σχεδόν επτά λεπτών. 
Το βίντεο εστιάζει στην παρουσίαση των προϊόντων της Apple και της χρησιμότητάς τους όταν εργάζεστε στο σπίτι, όπως η δυνατότητα σάρωσης ενός εγγράφου με iPhone, σχολιασμού ενός PDF, δημιουργίας υπενθυμίσεων Siri και άλλων. Αυτό μας τονίζει η Apple στην περιγραφή:

Οι Underdogs επέστρεψαν, πλοηγώντας το νέο τους φυσιολογικό τρόπο με πολλά άγνωστα αλλά αξιόπιστα σταθερά: Η Apple τους βοηθά να εξαπολύσουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά τους ακόμα και όταν εργάζονται στο σπίτι.

Είναι πάντα ένας κόσμος προθεσμιών, συναντήσεων, ομαδικών συζητήσεων, τηλεδιάσκεψης, συναδέλφων και αφεντικών. Αλλά είναι επίσης ένας κόσμος με άτριχα παιδιά, σκύλους και γάτες. Και είναι ένας κόσμος όπου η συνεργασία δεν έχει ποτέ ρυθμό, είτε η ομάδα χρησιμοποιεί iPad, iPhone, iMac, MacBook ή όλα τα παραπάνω. Η εργασία στο σπίτι (ή οπουδήποτε) δεν είναι νέα, αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε μαζί είναι.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !