Η ενημέρωση του υποστρώματος του Cydia προσθέτει μερική υποστήριξη για το iOS 14 και διορθώνει διαρροές μνήμης

0
Έχει κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση για το υπόστρωμα του Cydia, η οποία μειώνει τη χρήση της μνήμης και διορθώνει επίσης ορισμένα άλλα σφάλματα με τις επεκτάσεις του υποστρώματος. Το Cydia Substrate χρησιμοποιείται για την έγχυση tweak στο Unc0ver καθώς και για checkra1n jailbreak. 
Η ενημέρωση επιλύει επίσης ένα πρόβλημα με το γράφημα στατιστικών στοιχείων της μπαταρίας που δεν λειτουργεί σωστά με την παλαιότερη έκδοση του Substrate.

Το Cydia Substrate 0.9.7105 προσθέτει επίσης μερική υποστήριξη για το iOS 14. Παρόλο που δεν υπάρχει jailbreak για το iOS 14, είναι καλό να βλέπουμε τον Saurik να αφιερώνει χρόνο και προσπαθεί να προσθέσει υποστήριξη για το iOS 14 στο Substrate, δεδομένης της απροθυμίας του να εργαστεί σε αυτό . Ακολουθεί το αρχείο καταγραφής αλλαγών του Cydia Substitute 0.9.7105:

Το Cydia Substrate 0.9.7105 χρησιμοποιεί ελαφρώς λιγότερη μνήμη αποφεύγοντας επίσης κάποιες βασικές παρενέργειες σε σχέση με πακέτα βιβλιοθηκών, αλλά προσπαθεί επίσης να αποτρέψει τη διακοπή λειτουργίας διεργασιών με τα όρια μνήμης λόγω επεκτάσεων υποστρώματος. επιδιορθώνει επίσης ένα πρόβλημα στο iOS 14 όπου το Υπόστρωμα απέτυχε να επιτρέψει την εκτέλεση των δυαδικών αρχείων του OSOS στο iOS (και αντίστροφα).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Cydia Substrate είναι ότι υποστηρίζει μόνο iPhone και iPad με βάση το chipset A11 ή παλαιότερο, με τον Saurik να καθιστά σαφές ότι δεν έχει την πρόθεση να κάνει το Substrate να συνεργαστεί με νεότερα iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !