Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να αλλάξετε τη φωνή σας σε Darth Vader, T-Pain και άλλα

0
Η εφαρμογή φωνητικής αλλαγής Voicemod φτάνει σήμερα στο iPhone επιτρέποντας στους χρήστες να τροποποιήσουν τη φωνή τους για σύντομα βίντεο και κλιπ ήχου. Με την Voicemod Clips, μπορείτε να τροποποιήσετε τη φωνή σας σε πραγματικό χρόνο και να επιλέξετε από έως και 60 διαφορετικά εφέ.

Η Voicemod συνεργάστηκε επίσης με τον ράπερ T-Pain για να προσθέσει τη φωνή του στην εφαρμογή, αν και είναι η μόνη που απαιτεί κάποιος να χρησιμοποιεί ακουστικά. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Voicemod για τη δημιουργία αστείων και σύντομων κλιπ ήχου / βίντεο για TikTok, Instagram Reels και άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων. Μερικά από τα δημοφιλή φωνητικά εφέ που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή περιλαμβάνουν αυτά του Darth Vader, T-Pain και πολλά άλλα. Εκτός από τα εφέ τροποποίησης φωνής, το Voicemod Clips έχει επίσης διάφορα εφέ βίντεο όπως παραμόρφωση, συμπίεση, τέντωμα και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την επεξεργασία AI και ψηφιακού σήματος για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Voicemod Clips για τα iPhone είναι εντελώς δωρεάν για χρήση, αλλά προσφέρει μία πρόσβαση σε 12 φωνές σε περιστροφική βάση κάθε μέρα. Η εταιρεία σκοπεύει να εισαγάγει τελικά μια πληρωμένη βαθμίδα στην εφαρμογή της για κινητά. Η έκδοση για Android της εφαρμογής θα πρέπει επίσης να κάνει το ντεμπούτο της στο Google Play Store τις επόμενες ημέρες.

Ενώ υπάρχουν αρκετές εφαρμογές αλλαγής φωνής για το iPhone στο App Store, το Voicemod Clips ξεχωρίζει για την ποιότητα και την ποσότητα της βιβλιοθήκης του. Χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή αλλαγής φωνής στο iPhone σας για τη δημοσίευση αστείων βίντεο στα κοινωνικά μέσα...

https://apps.apple.com/gr/app/id1123562958

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !