Οι Χάρτες της Google εμφανίζουν τα ποδήλατα εξυπηρέτησης και τη διαθεσιμότητά τους τώρα

0
Η Google σκέφτεται τους λάτρεις του ποδηλάτου σήμερα, προσφέροντας μερικές βελτιώσεις στους Χάρτες Google. Η υπηρεσία προσθέτει τα δεδομένα για τα ποδήλατα που είναι διαθέσιμα για αυτοεξυπηρέτηση, καθώς και την διαθέσιμη ποσότητα.  
Από σήμερα, κατά την αναζήτηση ποδηλατικής διαδρομής, οι Χάρτες Google εμφανίζουν τους σταθμούς κοινής χρήσης ποδηλάτων, καθώς και τον αριθμό των διαθέσιμων δίκυκλων. Αυτή η δυνατότητα περιορίζεται δυστυχώς σε 10 πόλεις προς το παρόν:

Σικάγο (Ηνωμένες Πολιτείες)
Νέα Υόρκη (Ηνωμένες Πολιτείες)
Σαν Φρανσίσκο Μπέι Περιοχή (Ηνωμένες Πολιτείες)
Ουάσιγκτον (Ηνωμένες Πολιτείες)
Λονδίνο, Αγγλία)
Πόλη του Μεξικού (Μεξικό)
Μόντρεαλ (Καναδάς)
Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία)
Σάο Πάολο (Βραζιλία)
Ταϊπέι και Νέα Ταϊπέι (Ταϊβάν)

Όπως μπορούμε να δούμε, η Ελλάδα (όπως πολλές χώρες) απουσιάζει προς το παρόν. Αλλά η Google υπόσχεται να αυξήσει τον αριθμό των επιλέξιμων πόλεων με την υπηρεσία της, χωρίς να πει ακριβώς το πότε. Πρόκειται για προηγούμενες συνεργασίες με παρόχους ποδηλάτων.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για χρήση των Χαρτών Google με το ποδήλατο. Σύμφωνα με την Google, τα ερωτήματα για ποδηλατικές διαδρομές έχουν αυξηθεί κατά 69% από τον Φεβρουάριο, με ρεκόρ τον Ιούνιο. Πρέπει να ειπωθεί ότι η διαδρομή για τους δύο τροχούς είναι διαθέσιμη για 10 χρόνια στους Χάρτες Google και τώρα προσφέρεται σε 30 χώρες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !