Το Twitter στο iPhone δοκιμάζει εναλλακτικά νέα εικονίδια και μια νεα κινούμενη εικόνα καλωσορίσματος

0
Το Twitter μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή του στην εφαρμογή για το iPhone, τουλάχιστον στο επίπεδο των εικονιδίων. Το κοινωνικό δίκτυο έστειλε ένα ερωτηματολόγιο σε ορισμένους χρήστες που επιλέχθηκαν τυχαία για να πουν τη γνώμη τους. 
Η ζητούμενη ειδοποίηση αφορά το εικονίδιο της εφαρμογής που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη iPhone ή iPad. Το Twitter παρουσιάζει τέσσερα εικονίδια (συμπεριλαμβανομένου αυτού που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα) και προσπαθεί να μάθει ποιο είναι αυτό που προσελκύει τους περισσότερους τους χρήστες. "Ρίξτε μια ματιά στη σχεδίαση του εικονιδίου της εφαρμογής. Αυτό είναι ένα παράδειγμα εικονιδίου της εφαρμογής του Twitter που θα εμφανιζόταν στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το σχέδιο », λέει το κοινωνικό δίκτυο.

Η εφαρμογή  στο iOS του Twitter θα μπορούσε επομένως να αλλάξει το εικονίδιο του. Το Twitter θα μπορούσε επίσης να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να ρυθμίσει το σύστημα της Apple που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ένα εικονίδιο για μια εφαρμογή. Προσφέρεται εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά λίγοι προγραμματιστές υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα.

Εκτός από το εικονίδιο, το Twitter δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα νέο κινούμενο σχέδιο (animate) που εμφανίζεται όταν ανοίγετε την εφαρμογή. Σήμερα, έχουμε ένα μπλε φόντο και το λογότυπο του Twitter σε λευκό. Εδώ είναι το νέο κινούμενο σχέδιο που δοκιμάστηκε:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !