Το ScreenFreeze Tweak θα παγώσει την οθόνη του iPhone πριν τo δώσετε σε κάποιον τρίτο

0
Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να δώσετε το κινητό σας σε κάποιον τρίτο για να ου δείξετε μια εικόνα η να διαβάσει ένα κείμενο.Αυτή τη στιγμή ίσως εκμεταλλευτεί ο τρίτος και αρχίζει να ψάχνει το κινητό σας χωρίς να το γνωρίζετε παραβιάζοντας την ιδιωτικότητα σας. 


Όχι πια, όπως με το ScreenFreeze tweak μπορείτε πραγματικά να παγώσετε την οθόνη του iPhone σας όταν τo παραδίδετε σε κάποιον. Μπορείτε να παγώσετε την οθόνη του iPhone ενεργοποιώντας το ScreenFreeze με μια ενέργεια του Activator που θα επιλέξετε εσείς. Ενώ η οθόνη είναι παγωμένη, το άλλο άτομο δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με την οθόνη ή να μεταβεί στην αρχική οθόνη του iPhone σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την εμφάνιση του iPhone σας σε κάποιον και θέλετε να το επαναφέρετε στην κανονική του κατάσταση, μπορείτε απλά να εκτελέσετε ξανά την ίδια χειρονομία του ενεργοποιητή με την οποία το iPhone σας θα ζητήσει έλεγχο ταυτότητας Touch ID ή Face ID για να ξεπαγώσετε την οθόνη του iPhone. Εκτός από την ίδια κίνηση, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας τα φυσικά κουμπιά του iPhone.

Το ScreenFreeze tweak είναι ένα εξαιρετικό tweak απορρήτου που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή από τα μάτια άλλων....

Μπορείτε να κατεβάσετε το ScreenFreeze tweak από το πακέτο Packix όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη. Είναι συμβατό με iOS 12 και iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !