Μια έκδοση του περιοδικού Fortune υπογεγραμμένο από τον Steve Jobs θα δημοπρατηθεί ... για μια περιουσία

0
Θα πρέπει να πιστέψουμε πως ότι άγγιξε ο Steve Jobs με τα χέρια του τώρα μετατρέπεται σε χρυσό (ή μάλλον σε δολάρια).  
Ο ιστότοπος Nate D. Sanders Auctions ανακοινώνει πράγματι ότι ένα περιοδικό του Fortune με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 1989 και υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Steve Jobs θα δημοπρατηθεί στις 30 Ιουλίου με το μικρό ποσό των 11.000 $ δολαρίων! Το εξώφυλλο του περιοδικού δείχνει προφανώς τον Steve Jobs, τότε πολύ νεαρό σαν CEO της NeXT (ο Jobs είχε απολυθεί από την Apple το 1985). Η υπογραφή προηγείται από τα απλά αρχικά «To Terry».

O εν λόγω Terry δεν ήταν άλλος από τον προσωπικό οδηγό του Steve Jobs. Και έτσι μαθαίνουμε ότι εκείνα τα χρόνια, ο νεαρός δισεκατομμυριούχος Steve Jobs χρησιμοποιούσε συχνά τις υπηρεσίες της Limousine με οδηγό. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μετά την επιστροφή του στο κεφάλι της Apple (το 1996), ο Steve Jobs επιτέλους πήρε την «αυτονομία του με μια Mercedes υψηλού επιπέδου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !