Οι πωλήσεις iPhone αυξήθηκαν το δεύτερο τρίμηνο στην Κίνα

0
Το δεύτερο τρίμηνο ήταν θετικό για την Apple με τις πωλήσεις των iPhone στην Κίνα, τόσο πολύ ώστε η Apple ήταν ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 
Περίπου 7,4 εκατομμύρια iPhone πωλήθηκαν το δεύτερο τρίμηνο στην Κίνα. Αυτό είναι μια σημαντική αύξηση 225% από το πρώτο τρίμηνο και 34% από το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με το CNBC , η άφιξη του νέου iPhone SE βοήθησε την Apple, καθώς και το iPhone 11 αλλά και οι προσφορές που προσφέρθηκαν από πολλούς εμπόρους τους τελευταίους μήνες.

Το iPhone 11 παραμένει το smartphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κίνα. Αυτό συνέβη από τον Σεπτέμβριο του 2019, τον μήνα που κυκλοφόρησε το smartphone.

Από την ανταγωνιστική πλευρά, η Huawei πούλησε 36,6 εκατομμύρια smartphone το δεύτερο τρίμηνο, αύξηση 14% από την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Οι Oppo, Vivo και Xiaomi είναι οι κατασκευαστές που ολοκληρώνουν το top 5. Οι τρεις ομάδες σημείωσαν χαμηλότερες πωλήσεις. Επιπλέον, η αγορά των smartphone γενικά μειώθηκε κατά 17% στην Κίνα σε διάστημα ενός έτους.

Εκτός από τις πωλήσεις iPhone, υπάρχει το App Store. Το ακαθάριστο εισόδημα για την Κίνα ήταν 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο, μειωμένο κατά 4% από το πρώτο τρίμηνο όταν ήταν 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Αντίθετα, αυτό αντιπροσώπευε αύξηση 13% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !