Το Gmail στο iPad υποστηρίζει το Split View τώρα

0
Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι η εφαρμογή του Gmail στο iPad υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία Split View. Ως υπενθύμιση, το Split View σάς επιτρέπει να εμφανίζονται δύο εφαρμογές στην οθόνη. Η Apple προσφέρει το Split View από το 2015 με το iOS 9. 
Στο blog της , η Google αναφερει:

Όταν χρησιμοποιείτε ένα iPad, μπορείτε πλέον να κάνετε πολλές εργασίες με το Gmail και άλλες εφαρμογές του iOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gmail και το Ημερολόγιο Google ταυτόχρονα με διαχωρισμένη προβολή για να ελέγξετε το πρόγραμμά σας προτού απαντήσετε σε ένα email η μια επιβεβαίωσης σύσκεψης. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε και να αποθέσετε φωτογραφίες από το Google Photos σε ένα email χωρίς να αποχωρήσετε από το Gmail.

Προφανώς, η Google προωθεί τις δικές της εφαρμογές για το Split View, αλλά είναι πολύ δυνατό να χρησιμοποιήσετε και άλλες εφαρμογές αντί για το Ημερολόγιο Google και τις Φωτογραφίες Google παράλληλα με το Gmail.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να εκπλαγούμε όταν βλέπουμε ότι η υποστήριξη για το Split View ανακοινώνεται σήμερα, ενώ η τελευταία ενημέρωση του Gmail στο App Store χρονολογείται από τις 15 Ιουνίου και παρουσιάστηκε για να δει μόνο γρήγορα τους παραλήπτες. μηνύματα στο φάκελο "Απεσταλμένα". Αποδεικνύεται ότι το Split View ήταν επίσης στο πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !