Το νέο εργαλειο Odyssey iOS 13 για Jailbreak θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μεταξύ Sileo και Cydia

0
Ένα νέο εργαλείο jailbreak στο iOS 13 βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Το νεο εργαλειο jailbreak ονομάζεται Odyssey και θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές με iOS 13.0 έως iOS 13.5. Θα υποστηρίζεται επίσης και το iOS 13.5.5b1. Το εργαλείο θα λειτουργήσει σε όλα τα iPhone και iPad που είναι εξοπλισμένα με A8-A13 Chip. 
Αυτό που κάνει το Odyssey διαφορετικό από το jailbreak unc0ver είναι ότι θα είναι προεγκατεστημένο με τον διαχειριστή πακέτων Sileo . Ενώ το Sileo θα είναι η προεπιλεγμένη επιλογή, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Cydia ως προαιρετική λήψη. Οι χρήστες δεν θα πρέπει να προσθέσουν repos για να κατεβάσουν το Cydia, καθώς το εργαλείο jailbreak διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη.  Το εργαλείο jailbreak Odyssey αναπτύσσεται από διάφορους προγραμματιστές του jailbreak. Η ομάδα jailbreak του Odyssey αποτελείται από μερικά γνωστά ονόματα της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των @CStar_OW , @tihmstar , @Diatrus και @ 23Aaron .

Σε μια ξεχωριστή ομάδα στο tweet, η Odyssey ευχαρίστησε επίσης τους προγραμματιστές των διαχειριστών πακέτων Installer 5 και Zebra, υποδεικνύοντας ότι αυτές οι εναλλακτικές λύσεις του Cydia θα λειτουργήσουν επίσης με αυτό το νέο jailbreak iOS 13.

Για εκείνους των οποίων οι συσκευές είναι ήδη σπασμένες με unc0ver, το Odyssey περιλαμβάνει μια πειραματική υποστήριξη μετεγκατάστασης. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να μετακινηθούν από το unc0ver στο Οδύσσεια χωρίς να χάσουν τίποτε από τη συσκευή τους.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη μια δημόσια κυκλοφορία για το jailbreak αλλά μην ανησυχείτε θα σας ενημερώσουμε μόλις το Odyssey είναι διαθέσιμο για λήψη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !