Η Apple εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το Touch ID κάτω από την οθόνη

0
Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τοτε που η Apple έχει αφαιρέσει το Touch ID στο iPhone της υπέρ του Face ID (εκτός από το iPhone SE). Ωστόσο, ο κατασκευαστής εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ακομη και έχει αποκτήσει δύο νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. 
Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αναφέρουν σαφώς το Touch ID κάτω από την οθόνη, αντί να έχουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε ένα ειδικό κουμπί. Αυτό θα επιτρέπει το χρήστη να βάλει το δάχτυλό του στην οθόνη του iPhone για να το ξεκλειδώσει. Αυτό θα επέτρεπε επίσης στην Apple να βάλει μια οθόνη που καταλαμβάνει ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια, όπως αυτό που βρίσκεται στο iPhone από το iPhone X και μετά.

Αυτά δεν είναι τα πρώτα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έλαβε η Apple σε σχέση με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Ωστόσο, σημειώνουμε ότι η Apple εξακολουθεί να εξετάζει το θέμα, υποδηλώνοντας ότι η ύπαρξη ενός iPhone με Touch ID ενσωματωμένο στην οθόνη είναι ακόμη υπό εξέταση. Οι φήμες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι η Apple ετοιμάζει ένα τέτοιο μοντέλο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο πως δεν θα είναι φέτος με το iPhone 12. Ίσως για το 2021.

Οι εφευρέτες που αναφέρονται στο πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι οι Tong Chen, Mark T. Winkler, Meng-Huan Ho, Rui Liu, Xiao Xiang και Wenrui Cai. Για το δεύτερο, βρίσκουμε τους Mohammed Yeke Yazdandoost και Christoph H. Krah.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !