Το πρώτο iPad Mini σύντομα δεν θα υποστηρίζεται πλέον από την Apple

0
Η Apple συνεχίζει να κάνει τον μικρό της καθαρισμό απο τα προιοντα της το καλοκαίρι. Μετά την πρώτη γενιά του MacBook Pro Retina , είναι λοιπόν η σειρά του πρώτου iPad Mini να γίνει «ξεπερασμένο» .  
Από τις 31 Ιουλίου, το iPad Mini που κυκλοφόρησε το 2012 δεν θα υποστηρίζεται πλέον από την υπηρεσία υποστήριξης της Apple ... κάτι που φυσικά δεν σημαίνει ότι το μηχάνημα θα σταματήσει να λειτουργεί σαν να είναι μαγικό αυτήν την ημερομηνία. Να θυμάστε ότι το τέλος της υποστήριξης αφορά όλες τις συσκευές της Apple των οποίων το μάρκετινγκ έληξε πριν από 7 ή περισσότερα χρόνια. Αναλυτικά, το iPad Mini πρώτης γενιάς θα συνεχίσει να επωφελείται από ένα ορισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση (πιθανή επέκταση εγγύησης), αλλά υπόκειται στη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων. Με άλλα λόγια, εάν το iPad Mini σας απαιτεί την αντικατάσταση ενός συγκεκριμένου στοιχείου και δεν παράγεται πλέον, η Apple δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για εσάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !