Πως θα βάλετε τους δείκτες απορρήτου του ios 14 στο ios 13 για να γνωρίζετε πια εφαρμογή σας παρακολουθεί

0
Με το iOS 14 η Apple έχει προσθέσει ένα καινούργιο χαρακτηριστικό ακομη και για τα παλιά κινητά με νέους δείκτες απορρήτου στη γραμμή κατάστασης. Αυτοί οι δείκτες απορρήτου που εμφανίζονται ως πορτοκαλί και πράσινες κουκκίδες στη γραμμή κατάστασης του iPhone ή του iPad, ενημερώνουν τους χρήστες για το πότε χρησιμοποιούνται οι κάμερες, το μικρόφωνο ή οι υπηρεσίες τοποθεσίας της συσκευής τους.  
Αυτή η απλή νέα δυνατότητα οδήγησε σε πολλές "mainstream εφαρμογές" να πιάνονται κατά την πρόσβαση στη κάμερα και το μικρόφωνο χωρίς τη γνώση του χρήστη.

Ενώ οι δείκτες απορρήτου θα φτάσουν στα iPhone μας όταν κυκλοφορήσει το iOS 14 το φθινόπωρο, οι χρήστες με jailbreak μπορούν να αποκτήσουν από τώρα μια παρόμοια λειτουργία απορρήτου στις συσκευές τους στο iOS 13 χρησιμοποιώντας ένα tweak που ονομάζεται Quorra.

Με το Quorra tweak μπορείτε να προσθέσετε ενδείξεις GPS, Μικρόφωνο και Κάμερα στη γραμμή κατάστασης, η οποία θα εμφανίζεται στη συσκευή όταν αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται από εφαρμογές. Το tweak θα εμφανίσει ένα πράσινο εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης για to GPS, κίτρινο εικονίδιο για μικρόφωνο και κόκκινο εικονίδιο για την κάμερα.

Το tweak είναι πολύ απλό στην εφαρμογή του και δεν προσφέρει επιλογές προσαρμογής ή απαιτεί πρώτα να ρυθμιστούν κάποιες ρυθμίσεις και Θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Quorra tweak και να λάβετε την ένδειξη απορρήτου iOS 14 στο iOS 13 κατεβάζοντας το tweak από το repo του προγραμματιστή (https://usrlightmann.github.io). Διατίθεται ως δωρεάν λήψη και είναι συμβατό με το iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !