iPhone 12: Αποκαλύφθηκε ένα πλεχτό καλώδιο Lightning που περιλαμβάνεται στο κουτί του

0
Το καλώδιο Lightning δεν έχει αλλάξει από το 2012 με το iPhone 5. Μερικοί άνθρωποι το βρίσκουν πολύ εύθραυστο, σε σημείο να σπάσει εύκολα ανάλογα με τον τρόπο χειρισμού του. Η κατάσταση όμως φαίνεται πως θα μπορούσε να βελτιωθεί φέτος.  
Οι φωτογραφίες που μεταδίδονται στο Twitter δείχνουν ένα νάιλον καλώδιο πλεγμένο με Lightning. Παρουσιάζεται ως καλώδιο USB-C σε Lightning και θα προσφερθεί στο κουτί με τις διάφορες παραλλαγές του iPhone 12. Το tweet επανεξετάστηκε από το L0vetodream, έναν λογαριασμό στο Twitter που είχε καλές πληροφορίες για τα προϊόντα της Apple πριν από την κυκλοφορία τους.
Αυτή είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε ότι το καλώδιο Lightning θα πρέπει να είναι το μόνο αξεσουάρ που περιλαμβάνεται στο κουτί του iPhone 12. Οι φήμες επιμένουν ότι η Apple δεν θα προσφέρει φορτιστή ή και τα ακουστικά φέτος και θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Αναμένεται τέσσερα μοντέλα του iPhone 12 με τρία μεγέθη οθόνης (5,4, 6,1 και 6,7 ίντσες) και Θα πρέπει να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο αν όλα πάνε καλά. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το μάρκετινγκ θα πραγματοποιηθεί μόνο τον Οκτώβριο, ωστόσο, μετά την καθυστέρηση που προκλήθηκε από τον κοροναϊό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !