Το NoClipboardForYou Tweak σταματά ορισμένες εφαρμογές από την πρόσβαση στο Πρόχειρο

0
Με το iOS 14 η Apple έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα στο iOS που ειδοποιεί τον χρήστη όταν μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί η διαβάζει και αντιγράφει στοιχεία απο το πρόχειρο του. Χάρη σε αυτήν τη νέα δυνατότητα, πολλές δημοφιλείς εφαρμογές όπως το TikTok και το LinkedIn έχουν εκτεθεί και έχουν πιαστεί να έχουν κόκκινα χέρια διαβάζοντας στοιχεία του πρόχειρου του χρήστη χωρίς προφανή λόγο.    
Εάν ανησυχείτε για το απόρρητό σας και δεν θέλετε μια τυχαία εφαρμογή να διαβάζει τι αντιγράφεται στο πρόχειρο του iPhone ή του iPad σας, εγκαταστήστε το NoClipboardForYou tweak στο jailbroken iPhone ή iPad σας. Αυτό το tweak jailbreak ξεπερνά ακόμη και τη λειτουργία του iOS 14, η οποία ειδοποιεί μόνο τον χρήστη σχετικά με το snooping του πρόχειρου. Με αυτό το tweak μπορείτε πραγματικά να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο πρόχειρο για ορισμένες εφαρμογές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το πρόχειρο για μια εφαρμογή, δεν θα μπορεί να διαβάσει στοιχεία που βρίσκονται στο πρόχειρο του iPhone σας. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στην οποία δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο πρόχειρο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αντιγράφετε κείμενο και άλλα αντικείμενα αλλα ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα αυτού του tweak είναι ότι δεν θα μπορείτε να επικολλήσετε τίποτα σε αυτήν την εφαρμογή έως ότου μεταβείτε με μη αυτόματο τρόπο στις ρυθμίσεις του τικ και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή στο πρόχειρο.

Παρά το μειονέκτημα αυτό είναι ένα εξαιρετικό tweak που κάθε άτομο που φροντίζει για την προστασία της ιδιωτικής τουζωής πρέπει να τοεγκαταστήσει στο iPhone του. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στις οποίες σπάνια επικολλούμε κείμενο και η απαγόρευση πρόσβασης αυτών των εφαρμογών στο πρόχειρο μπορεί να βελτιώσει το απόρρητο και την ασφάλειά σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το NoClipboardForYou tweak από το Cydia προσθέτοντας το repo του προγραμματιστή (https://shiftcmdk.github.io/repo/) στις πηγές του Cydia. Διατίθεται ως δωρεάν λήψη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !