Κυκλοφόρησε το πρώτο Odyssey Jailbreak Public Beta για iOS 13 - iOS 13.5

0
Το εργαλείο jailbreak του Odyssey από τον Coolstar έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες πριν από τη δημόσια κυκλοφορία του. Η ομάδα του Unc0ver είχε υποβάλει μια ένσταση DMCA για να καταργήσει το αποθετήριο στο GitHub του Coolstar για κλοπή του κώδικα τους. Και ενώ η ετυμηγορία για αυτό δεν έχει ακόμη εκδοθεί, ο Coolstar κυκλοφόρησε την πρώτη δημόσια έκδοση beta του Odyssey jailbreak.

Το jailbreak του Odyssey, υποστηρίζει iOS 13 - iOS 13.5 σε συσκευές που τροφοδοτούνται από τα μοντελα A8-13. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα δημοφιλή μοντέλα iPhone και iPad υποστηρίζονται από το Odyssey, όπως η σειρά του iPhone 11, το iPhone X / XS, το iPad Pro (2018/2020), το iPad Air 3 και άλλα. Αυτές οι συσκευές μπορούν να είναι σπασμένες χρησιμοποιώντας το Unc0ver, οπότε και το Odyssey jailbreak δεν προσθέτει πραγματικά υποστήριξη για νέες συσκευές ή μια νέα έκδοση του iPadOS.

Παρ 'όλα αυτά, ολόκληρη η προσπάθεια του Odyssey jailbreak είναι να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία χρήστη από το checkra1n ή το Unc0ver jailbreak . Εάν το iPad σας είναι ήδη σπασμένο χρησιμοποιώντας το checkra1n ή το Unc0ver, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα επαναφοράς rootFS στο Odyssey πριν από τη μετάβαση σε αυτό.

Το Odyssey jailbreak έρχεται με το Sileo ως τον προεπιλεγμένο διαχειριστή πακέτων, το οποίο έχει λάβει μια πολύ σημαντική ενημέρωση που το κάνει πιο γρήγορο από τις προηγούμενες εκδόσεις. Το jailbreak επιτρέπει σε κάποιον να εγκαταστήσει εύκολα το Cydia εάν τον προτιμά από το Sileo. Αυτό που κάνει το Odyssey ξεχωριστό είναι ότι είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου στη γλώσσα Swift που του επιτρέπει να προσφέρει μια ταχύτερη και καλύτερη εμπειρία χρήστη από το Checkra1n ή το Unc0ver.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !