Κατεβάστε εφαρμογές και εργαλεία τρίτων χωρίς jailbreak

0
Στο διαδίκτυο αλλά και από την σελίδα μας έχουμε αναφερθει πολλές φορές για εφαρμογές τύπου AppStore όπου μπορειτε να κατεβάσετε παιχνίδια, εργαλεία και πολλά άλλα χωρίς να χρειαστείτε να κάνετε jailbreak. 
Μια τέτοια εφαρμογη αρκετά προσεγμένη και με πλούσιο περιεχόμενο ειναι και η εφαρμογη ftOS όπου μπορειτε να την κατεβάσετε δωρεάν και χωρίς jailbreak όπως αναφερθήκαμε.

Λήψη ftOS σε iOS (iPhone / iPad)

Με το πρόγραμμα περιήγησης θα πρέπει να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και να κατεβάσετε στη συσκευή σας το προφίλ διαμόρφωσης για να γίνει η εγκατάσταση.
Αφού κάνετε αποδοχή του προφίλ, μπορειτε πλέον να την χρησιμοποιήσετε όπου θα βρείτε δεκάδες εφαρμογές παιχνίδια προγράμματα αλλά και χρήσιμα για το jailbreak όπως εργαλεία για το αντίστοιχο λειτουργικό και πολλά ακομη.
Πολλές εφαρμογές ίσως δεν μπορειτε να τις εγκαταστήσετε για το λόγο ότι έχουν λήξει τα προφίλ τους και θα πρέπει να κάνετε υπομονή να δημιουργήσουν καινούργια οι προγραμματιστές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !