Το Instagram θα διορθώσει ένα σφάλμα που ενεργοποιεί μόνιμα την κάμερα στο iOS 14

0
Το iOS 14 περιλαμβάνει μια δυνατότητα που ειδοποιεί τους χρήστες όταν μια εφαρμογή ενεργοποιεί την κάμερα ή το μικρόφωνο του iPhone. Υπάρχει μια πορτοκαλί κουκκίδα επάνω δεξιά όταν το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο και μια πράσινη κουκκίδα όταν είναι ενεργοποιημένη η κάμερα . Αυτή η πράσινη κουκκίδα εμφανίζεται με το Instagram, ακόμη και όταν δεν θα έπρεπε. 
Οι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι η πράσινη κουκκίδα εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του iPhone τους όταν περιηγούνται στο κοινωνικό δίκτυο, ενώ η εφαρμογή υποτίθεται ότι δεν θα ενεργοποιήσει την κάμερα αυτή τη στιγμή. Αρκεί να πούμε ότι αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική έλλειψη σεβασμού για την ιδιωτική μας ζωή. Αλλά το Instagram σε ανακοίνωση μας διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα σφάλμα μόνο.

«Έχουμε πρόσβαση στην κάμερά σας μόνο όταν μας λέτε - όπως όταν αλλάζετε από την αρχική σελίδα στην καταγραφή περιεχομένου. Βρήκαμε και διορθώνουμε ένα σφάλμα στο iOS 14 beta που αναφέρει λανθασμένα ότι σε ορισμένα άτομα χρησιμοποιείται η κάμερα όταν δεν χρειάζεται. Δεν έχουμε πρόσβαση στην κάμερά σας σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν καταγράφεται περιεχόμενο ", δήλωσε εκπρόσωπος του Instagram στο The Verge .

Προφανώς, αυτό το "σφάλμα" δεν βοηθά την εικόνα του Facebook, το οποίο κατέχει και το Instagram. Eνα παρόμοιο «σφάλμα» στην εφαρμογή iOS του Facebook ανακαλύφθηκε πέρυσι με τη μόνιμη ενεργοποίηση της μπροστινής κάμερας και του μικροφώνου του iPhone. Το Facebook το διόρθωσε με μια ενημέρωση και το ίδιο θα συμβεί τώρα και με το Instagram.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !