Messenger: Το Facebook προσθέτει Touch ID και Face ID για να κλειδώσετε τις συνομιλίες σας

0
Μετά την περίοδο δοκιμής, το Facebook προσφέρει τώρα το ξεκλείδωμα του Messenger με Touch ID και Face ID στα iPhone και τα iPad. 
Το κλείδωμα των εφαρμογών είναι ένας νέος τρόπος για να προστατεύσετε τις συζητήσεις σας από καποια ανεπιθύμητη πρόσβαση. Για να την ενεργοποιήσετε την νέα δυνατότητα, θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή του Messenger, να αγγίξετε τη φωτογραφία σας στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στο Απόρρητο και, στη συνέχεια, στο Κλείδωμα εφαρμογών για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα με το Face ID ή το Touch ID . Όταν τελειώσετε, θα σας προσφερθούν τέσσερις επιλογές που η πρώτη ειναι μετά την έξοδο από το Messenger,η δεύτερη 1 λεπτό μετά την έξοδο, η τρίτη 15 λεπτά μετά την έξοδο και τέλος 1 ώρα μετά την έξοδο.

Η δυνατότητα κλειδώματος της εφαρμογής του Messenger με βιομετρική ασφάλεια είναι διαθέσιμη μόνο (προς το παρόν) στο Facebook Messenger σε iPhone και iPad. Το Facebook ανακοινώνει ότι ένα κλείδωμα αυτού του είδους θα προσφέρεται και σε Android εντός λίγων μηνών.

Η εφαρμογή του Facebook Messenger είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το App Store .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !