Το εργαλειο Pangu σε demo jailbreak στο iOS 14 με iPhone 11 Pro

0
Το Pangu, είναι ένα όνομα που οι λάτρεις του jailbreak γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει προσφέρει πολλά εργαλεία jailbreak στο παρελθόν, πριν σταματήσει αυτήν την πρακτική με το ευρύ κοινό για να επικεντρωθεί στην πώληση των τρωτών σημείων σε εταιρείες. 
Τώρα, οι Pangu επέδειξαν ένα jailbreak στο iOS 14 beta με μη γνωστοποιημένες ευπάθειες ασφαλείας για προφανείς λόγους. Το jailbreak πραγματοποιήθηκε σε iPhone 11 Pro, που σημαίνει ότι όλες οι συσκευές είναι κατάλληλες για τις τρύπες ασφαλείας που χρησιμοποιούνται.

Η επίδειξη έγινε με την οθόνη του iPhone 11 Pro κάτω από το iOS 14 στα αριστερά και έναν Mac με το τερματικό ανοιχτό στα δεξιά για να εισαγάγετε τις απαραίτητες εντολές για την εκτέλεση του jailbreak. Έχει επιτευχθεί πρόσβαση ρίζας, η οποία δεν είναι συνήθως δυνατή (εκτός εάν εκτελέσουμε jailbreak).

Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, η ομάδα Pangu δεν έχει προσφέρει εργαλεία jailbreak εδω και πολύ καιρό και το τελευταίο χρονολογείται από τις ημέρες του iOS 9. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει δημόσια jailbreak από την ομάδα καποια στιγμή ιδιαίτερα τώρα που η Apple σταμάτησε να πληρώνει για τις ευπαθειες. Άλλωστε, το Checkra1n πρέπει να ενημερωθεί, καθώς το εργαλείο βασίζεται σε ένα ελάττωμα υλικού (μέχρι και το iPhone X) που δεν μπορεί να συνδεθεί από την Apple. Μια νέα έκδοση του Unc0ver θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί στο πραγματοποιεί jailbreak των τελευταίων iPhone με τη βοήθεια ελαττωμάτων του λογισμικού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !