RootlessJB4, ένα νέο jailbreak για το iOS 12

0
Κυκλοφορισε και πάλι ένα νέο jailbreak και πρόκειται για το RootlessJB4 που επιτρέπει το jailbreak όλων των εκδόσεων του iOS 12 και ακόμη και του iOS 12.4.7. Αυτό το σημείο πρέπει να το επισημάνουμε επειδή τα Unc0ver και Chimera, τα οποία προσφέρουν ήδη το jailbreak του iOS 12, δεν υποστηρίζουν αυτήν την έκδοση.  
Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε ότι το RootlessJB4 είναι ένα "rootless" jailbreak, το οποίο είναι διαφορετικό από το Unc0ver και το Chimera. Δεν αγγίζει το ριζικό τμήμα του iOS, οπότε είναι πιο δύσκολο για τις εφαρμογές να εντοπίσουν ότι η συσκευή είναι jailbreak αλλά έχει πρόσβαση root με απλούστερη διαχείριση από το Unc0ver και άλλες jailbreaks. Στα αρνητικά του ειναι ότι ορισμένες τροποποιήσεις δεν λειτουργούν, για παράδειγμα. Επιπλέον, ο Cydia δεν είναι διαθέσιμος. Υπάρχει μια εναλλακτική επιλογη που ονομάζεται Saily.

Αυτό το jailbreak απευθύνεται περισσότερο σε προγραμματιστές (ή τουλάχιστον προχωρημένους χρήστες). Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα σφάλματα όπως η αδυναμία εγκατάστασης ορισμένων πακέτων με το Saily, ένας πιθανός πανικός πυρήνα κατά την εγκατάσταση ενός tweak ή μιας επανεκκίνησης απαραίτητης για να είναι πραγματικά ένα tweak λειτουργικό.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με το RootlessJB4, μπορείτε να κατεβάσετε το jailbreak και το Saily σε αυτήν τη σελίδα στο GitHub και να το εγκαταστήσετε με το AltStore. Όπως με το Unc0ver, το jailbreak εξαφανίζεται μετά την επανεκκίνηση του iPhone, αλλά είναι δυνατό να επανεκκινήσετε το jailbreak χωρίς πρόβλημα. Επίσης, το RootlessJB4 υποστηρίζει συσκευές A7 (iPhone 5s) έως A11 (iPhone 8).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !