Cydia:Το Viper Tweak φέρνει προσαρμόσιμα widget στην αρχική οθόνη

0
Αν ψάχνετε για ένα tweak που θα δώσει στο iPhone σας μια εντελώς νέα εμφάνιση και θα φέρει κάποια από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του iOS 14 στο iOS 13, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από το Viper tweak. Αυτό το νέο tweak φέρνει πανέμορφα widgets στην αρχική οθόνη του iPhone που επαναπροσδιορίζουν τον χαρακτήρα του.  
Τα widget που προστέθηκαν από το Viper tweak δεν είναι μόνο οπτικά ευχάριστα, καθώς παρέχουν επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείτε να προσθέσετε ένα widget χρόνου με πολλές ζώνες ώρας η και ενα widget καιρού τόσο στην οθόνη κλειδώματος όσο και στην αρχική οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ των ζωνών ώρας του ρολογιού πατώντας δύο φορές σε αυτό.

Εκτός από αυτό, λαμβάνετε widget αρχικής οθόνης για πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, μπαταρία, τελευταίες ειδοποιήσεις, συμβάντα, πληροφορίες δίσκου και εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Όλα παρέχουν μια γρήγορη ματιά σε μια χρήσιμη πληροφορία. Ο προγραμματιστής λέει ότι θα προστεθούν περισσότερα widget στις μελλοντικές εκδόσεις του tweak.

Σε αντίθεση με τα widget της Apple, τα widget του Viper tweak είναι προσαρμόσιμα. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν στυλ, μορφοποίηση, μέγεθος ετικέτας, μορφοποίηση, εμφάνιση φόντου και άλλα.

Το Viper περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο συρτάρι εφαρμογών που σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας σε ένα μέρος. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στο συρτάρι εφαρμογών από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες κινήσεις ή εφαρμόζοντας μια χειρονομία σε αυτό.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία OLED του Viper, η οποία θα εμφανίζει μερικά στοιχεία στην οθόνη κλειδώματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Viper tweak από το repo του Chariz στο Cydia όπου είναι διαθέσιμο για 2,99 $. Είναι συμβατό με iOS 13 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !