Η εφαρμογή του Twitter σταματά την υποστήριξη για iOS 11 και παλαιότερες εκδόσεις

0
Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά αν θα ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εφαρμογή του Twitter. Το κοινωνικό δίκτυο ανακοινώνει ότι οι νέες λειτουργίες θα απαιτούν τουλάχιστον iOS 12 και πάνω. 
Στο App Store, το Twitter αναφερει :

Το Twitter δεν θα υποστηρίζει πλέον συσκευές που χρησιμοποιούν iOS 11 ή παλαιότερη έκδοση. Αναβαθμίστε σε iOS 12+ για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις λειτουργιών, βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων.

Είναι σύνηθες να βλέπουμε τους προγραμματιστές να εγκαταλείπουν την υποστήριξη των παλαιότερων εκδόσεων στο iOS για να εκμεταλλευτούν τα νέα API της Apple, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του iOS. Αυτά τα API επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία νέων χρήσεων για τους χρήστες. Ο ίδιος λόγος μπορεί να πραγματοποιηθεί και για άλλα λειτουργικά συστήματα.

Η απόρριψη της υποστήριξης για το iOS 11 δεν πρέπει να είναι πραγματικά πρόβλημα, καθώς οι χρήστες με iPhone ή iPad συχνά το ενημερώνουν γενικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες ημέρες που κοινοποίησε η Apple , το 81% των χρηστών iPhone χρησιμοποιούν iOS 13 και το 73% των χρηστών iPad είναι iPadOS 13. Το 6% έχει iOS 11 ή χαμηλότερο στο iPhone. Το ποσοστό είναι 11% στο iPad.

Το Twitter δεν λέει ακριβώς πότε θα πέσει το iOS 11. Μπορεί να είναι ζήτημα ημερών και εβδομάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !