Το Spotify, το TikTok Viber και άλλες εφαρμογές iOS καταρρέουν λόγω του Facebook

0
Πολλές ειναι οι εφαρμογές σε iPhone και iPad που αρνούνται να ανοίξουν σήμερα. Συντρίβονται κατά το άνοιγμα και δεν υπάρχει λύση για να επιστρέψετε στην κανονική χρήση. Η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση εφαρμογών δεν αλλάζει τίποτα. Ο ένοχος δεν είναι άλλος από το Facebook. 
Οι εφαρμογές που συντρίβουν ενσωματώνουν το Facebook SDK και αυτό κάνει τα δικά του σήμερα. Το κοινωνικό δίκτυο επιβεβαιώνει : "Γνωρίζουμε και διερευνούμε μια αύξηση των σφαλμάτων στο iOS SDK που προκαλεί το σφάλμα ορισμένων εφαρμογών" . Τα πρώτα σφάλματα έλαβαν χώρα λίγο μετά τη 1 μ.μ. σύμφωνα με το Facebook και εξακολουθούν να είναι ενημερωμένα.

Επηρεάζονται διάφορες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των iAddict και KultureGeek). Οι χρήστες στο Twitter αναφέρουν κυρίως την περίπτωση των Spotify, TikTok, Waze, Viber, SoundCloud, Call of Duty: Mobile και πολλών άλλων. To Spotify επικοινωνούσε επίσης για το θέμα, υποδεικνύοντας ότι ερευνούσε για να δει από πού προέρχεται το πρόβλημα:

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε αν έχετε σφάλματα και ειναι να περιμένετε να το διορθώσει το Facebook. Αξίζει να θυμόμαστε ότι αυτό το πρόβλημα με το Facebook SDK είχε ήδη εμφανιστεί τον περασμένο Μάιο για μερικές ώρες .

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ορισμένες εφαρμογές (iOS ή Android) ενσωματώνουν το Facebook SDK για πρόσβαση σε ορισμένα εργαλεία του κοινωνικού δικτύου προκειμένου να τα προσφέρουν στους χρήστες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μια εφαρμογή προσφέρει σύνδεση με ενα λογαριασμό του Facebook.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !