Το Velvet Tweak σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις

0
Τα banner ειδοποιήσεων αποτελούν σημαντικό μέρος της διεπαφής χρήστη του iOS επειδή βρίσκονται παντού. Τα βλέπετε στην οθόνη κλειδώματος, στο Κέντρο ειδοποιήσεων, όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές και αλλού. Υπάρχουν πολλές ισχυρές τροποποιήσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμφάνιση και την αίσθηση των ειδοποιήσεων ειδοποιήσεων στο iOS. Τα Grupi , Dots 2 , Blanca είναι μερικά από τα παραδείγματα. 
Το νέο Velvet tweak κυκλοφόρησε επίσης εκπληκτικές δυνατότητες προσαρμογής ειδοποιήσεων σε συσκευές jailbroken, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο εμφάνισης των ειδοποιήσεων στις συσκευές τους.

Το καλύτερο πράγμα για το Velvet tweak είναι ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν ξεχωριστά πανό που εμφανίζονται σε κάθε οθόνη. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε διαφορετική εμφάνιση για το banner της οθόνης κλειδώματος, ενώ έχετε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση για τα πανό που εμφανίζονται σε άλλες σελίδες. Εκτός από τα πανό, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της οθόνης κλειδώματος και να εφαρμόσετε τις αγαπημένες σας προσαρμογές σε αυτό.  Σε βασικό επίπεδο, το Velvet προσφέρει δύο διαφορετικές εμφανίσεις στον χρήστη. Η πρώτη προσέγγιση που ονομάζεται «μοντέρνα» θα αφαιρέσει την κεφαλίδα του banner ειδοποιήσεων μαζί για να επιτύχει μια μινιμαλιστική εμφάνιση.

Η κλασική εμφάνιση iOS διατηρεί την κεφαλίδα, αλλά επιτρέπει στους χρήστες να το προσαρμόσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Με αυτό το tweak μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση του banner εφαρμόζοντας προσαρμογές στην ένδειξη, το φόντο, τις ετικέτες, τα περιγράμματα και άλλα. Όλες αυτές οι επιλογές προσαρμογής είναι διαθέσιμες τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασικά στυλ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Velvet tweak από το Chariz repo όπου είναι διαθέσιμο για 2,99 $.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !