Τα μελλοντικά AirPods μπορούν να προσαρμόσουν την αναπαραγωγή ήχου σε εξωτερικούς κινδύνους

0

Το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ έχει χορηγήσει συνολικά 77 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την Apple. Ένα από τα ενδιαφέροντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας περιγράφει πολλά νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τα AirPods Pro .   Η λίστα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας και ένα μάλλον περίεργο χαλί γυμναστικής εξοπλισμένο με αισθητήρες. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει μια δυνατότητα των AirPods Pro που λαμβάνει υπόψη την ταχύτητα και την ταχύτητα για να ειδοποιεί τους χρήστες για επικείμενο κίνδυνο. Η Apple εξηγεί πώς οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία έχουν διευκολύνει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν  περιεχόμενο εν κινήσει. Αξεσουάρ όπως το AirPods Pro προσφέρουν ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ελευθερίας και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε πολλές ρυθμίσεις.

Ωστόσο, είναι επίσης ικανό να αποσπά την προσοχή των χρηστών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να τους κάνει να αγνοούν το περιβάλλον τους. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει νέες δυνατότητες που αντιμετωπίζουν τα αναφερόμενα ζητήματα. Το σύστημα ήχου με βάση τα συμφραζόμενα ειναι τα AirPods Η εγκατάσταση περιλαμβάνει μια φορητή συσκευή ήχου, μια δομή εξόδου ήχου, έναν δέκτη, μια συσκευή ανίχνευσης και έναν αισθητήρα θέσης. Άλλη διαμόρφωση αποτελείται από ένα έξυπνο ρολόι σε συνδυασμό με ακουστικά. 

Το σύστημα ήχου με βάση τα συμφραζόμενα προσαρμόζει την έξοδο ήχου με βάση την τοποθεσία του χρήστη. Για παράδειγμα, όποτε κάνετε ποδηλασία, το σύστημα θα γνωρίζει την ταχύτητά σας σε σχέση με ένα άλλο ποδήλατο κοντά σας. Ρυθμίζει τον ήχο έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο δρόμο και να αποφύγετε ατυχήματα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι αυτό όπου το Σύστημα ήχου με βάση τα συμφραζόμενα καθορίζει τη θέση του χρήστη σχετικά με την άκρη του δρόμου.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, η συσκευή ανίχνευσης θα διακόψει ή θα σταματήσει την αναπαραγωγή ήχου μέσω ενός από τα ηχεία. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τους χρήστες να ακούσουν την κυκλοφορία ενώ η μουσική παίζει ακόμα σε ένα ακουστικό. Το σύστημα ήχου με βάση τα συμφραζόμενα μπορεί να ρυθμιστεί να ενεργοποιείται αφού ο χρήστης υπερβεί ένα συγκεκριμένο όριο ταχύτητας. Επιπλέον, το αυτί στο οποίο ρυθμίζεται η είσοδος ήχου αποφασίζεται με βάση την κατεύθυνση κίνησης του χρήστη. AirPods Pro Workout Mat με αισθητήρες 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει επίσης ένα στρώμα προπόνησης εξοπλισμένο με αισθητήρες και συνδεδεμένο με AirPods. Ο σκοπός του αισθητήρα είναι να ανιχνεύσει τη θέση του ατόμου. Οι αισθητήρες / συσκευή ανίχνευσης θα μπορούσαν να τοποθετηθούν μέσα στα ρούχα. Το στρώμα χρησιμοποιεί αισθητήρες και ειδοποιεί τους χρήστες να διορθώσουν τη στάση τους. Επιπλέον, παρέχει ανατροφοδότηση με σίγαση ήχου από τη μία πλευρά, αύξηση της έντασης από τη μία πλευρά ή παύση της αναπαραγωγής ήχου.

 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !