Η Foxconn ξεκινά την πρόσληψη επιπλέον εργαζομένων πριν από την παραγωγή του iPhone 12

0

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός συνεργάτης της Apple, η Foxconn, ξεκίνησε την εποχιακή πρόσληψη πριν από τη μαζική παραγωγή του iPhone 12.  Η εταιρεία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους έως και 9.000 γιουάν ως μπόνους υπογραφής για να τους προσελκύσουν για τη δουλειά. Είναι συνηθισμένο στη Foxconn να κάνει προσλήψεις πριν προγραμματιστεί να ξεκινήσει μια νέα μαζική παραγωγή iPhone. Η εταιρεία απαιτεί το πρόσθετο εργατικό δυναμικό για να καλύψει την εποχιακή αύξηση της ζήτησης που συνήθως σχετίζεται με μια νέα εκκίνηση iPhone. 

 Η Foxconn έχει προσφέρει και στο παρελθόν μπόνους για να προσλάβει τους νέους υπαλλήλους. Η εταιρεία προσλαμβάνει συνήθως αυτούς τους υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους προτού τους αφήσει να φύγουν καθώς η ζήτηση iPhone σταθεροποιείται. Φέτος, η Apple έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η κυκλοφορία του iPhone 12 θα καθυστερήσει λίγες εβδομάδες . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εποχική πρόσληψη της Foxconn καθυστερεί επίσης λίγο. 

 Η εταιρεία προσλαμβάνει συνήθως επιπλέον εργαζόμενους από το δεύτερο εξάμηνο του Ιουλίου , αλλά λόγω καθυστέρησης από την πλευρά της κατασκευής από την Apple, η διαδικασία συναρμολόγησης έχει επίσης καθυστερήσει. Ως μέρος της διαδικασίας πρόσληψης, η Foxconn θα μπορούσε να προσλάβει δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους για λίγους μήνες. Εάν η καθυστέρηση στη διαδικασία πρόσληψης από την Foxconn είναι κάτι που πρέπει να δώσουμε προσοχή, η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 12 τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPhone 12 φέτος. Αυτό περιλαμβάνει δύο παραλλαγές iPhone 12 με μεγέθη οθόνης 5,4 ιντσών και 6,1 ιντσών, αντίστοιχα. 

Επιπλέον, θα υπάρχουν δύο μοντέλα iPhone 12 Pro με μεγέθη οθόνης 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών. Και οι τέσσερις συσκευές θα διαθέτουν οθόνη OLED και συνδεσιμότητα 5G . Θα υιοθετήσουν επίσης μια νέα σχεδιαστική γλώσσα iPad Pro με επίπεδες άκρες. Η σειρά iPhone 12 αναμένεται να διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας, ενώ η σειρά iPhone 12 Pro θα διαθέτει συστοιχία τριπλής κάμερας που θα συνοδεύεται με σαρωτή LiDAR.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !