Το N95 Tweak σας επιτρέπει να προσθέσετε μάσκες στα άλμπουμ της εφαρμογής Music

0

Εάν είστε τακτικός χρήστης της εφαρμογής Music και θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή της, τότε το N95 tweak είναι για εσάς.   Άσχετα από το όνομα του tweak (δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα πανδημία), αυτό που κάνει το N95, ειναι να προσθέτει διασκεδαστικές μάσκες στο εξώφυλλο του άλμπουμ της εφαρμογής Music, δίνοντας μια διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση στην οθόνη του Now Playing. Το N95 Tweak έρχεται με μια ποικιλία επιλογών, όπως σκισμένο χαρτί, πινέλο σχεδίασης, CD, έργα τέχνης βινυλίου και χρώματα. 

Όλα αυτά τα σχέδια είναι διαθέσιμα μέσω της σελίδας προτιμήσεων του tweak. Αυτό το tweak έργων τέχνης λειτουργεί και για τα δύο τραγούδια στην τοπική βιβλιοθήκη σας και για τις ροές της Apple Music. Ένα σπουδαίο πράγμα για την εφαρμογή N95 tweak στην Apple Music είναι ότι λειτουργεί επίσης με το widget μουσικής στην οθόνη κλειδώματος. Οποιαδήποτε μάσκα κι αν επιλέξετε για το έργο τέχνης της Μουσικής σας, θα εμφανιστεί επίσης στο μικροσκοπικό έργο τέχνης άλμπουμ που εμφανίζεται στο widget μουσικής. 

Αυτό είναι ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το τσίμπημα ακόμη πιο διασκεδαστικό στη χρήση. Μπορείτε να κατεβάσετε το N95 tweak από το αποθετήριο Cydia Twickd , όπου είναι διαθέσιμο για 1,99 $. Το N95 είναι συμβατό μόνο με iOS 13 και άνω.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !