Η Apple μετονομάζει το Beats 1 σε Apple Music 1 και κυκλοφορεί δύο ακόμη ραδιοφωνικούς σταθμούς

0

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι μετονομάζει το Beats 1, τον κορυφαίο παγκόσμιο ραδιοφωνικό σταθμό της , σε Apple Music 1. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ειναι το Apple Music Hits και το Apple Music Country.  Η Apple κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το ραδιόφωνο Beats 1 πριν από πέντε χρόνια μετά την απόκτηση του Beats και την έναρξη της Apple Music Έκτοτε, το Beats 1 έγινε ο πιο δημοφιλής ραδιοφωνικός σταθμός στον κόσμο.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, αν υπήρχε ποτέ μια σημαντική στιγμή στη μουσική κουλτούρα, ο Beats 1 ήταν εκεί φέρνοντας ανθρώπινη επιμέλεια στην πρώτη γραμμή και προσελκύοντας ακροατές με αποκλειστικές εκπομπές από μερικούς από τους πιο καινοτόμους, σεβαστούς και αγαπημένους ανθρώπους στη μουσική, » Είπε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music, Beats και International Content. «Τώρα, το ραδιόφωνο της Apple Music παρέχει μια απαράμιλλη παγκόσμια πλατφόρμα για καλλιτέχνες σε όλα τα είδη για να συζητούν, να δημιουργούν και να μοιράζονται μουσική με τους θαυμαστές τους, και αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ζωντανό ραδιόφωνο και να δημιουργούμε ευκαιρίες για ακροατές σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τη μουσική που τους αρέσει. "

Το νέο ραδιόφωνο της Apple Music Hits θα παίξει τα μεγαλύτερα τραγούδια της δεκαετίας του '80, του '90 και του 2000, και θα περιλαμβάνει εκπομπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες και οικοδεσπότες. Οι διαδικτυακοί οικοδεσπότες για το Apple Music Hits θα περιλαμβάνουν τους Jayde Donovan, Estelle, Lowkey, Jenn Marino, Sabi, Nicole Sky και Natalie Sky και πολλά άλλα. Όσο για την Apple Music Country, θα επικεντρωθεί στη μουσική country και θα στοχεύσει να εισαγάγει τους ακροατές της «καλύτερης μουσικής του σήμερα, ενώ θα παρουσιάσει τους θαυμαστές στα αστέρια του αύριο».

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται αμέσως και οι νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα είναι διαθέσιμοι στους συνδρομητές της Apple Music παγκοσμίως.

 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !