Το ios 13.6.1 καταπίνει αδηφάγα την μπαταρία του iphone

0

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση του iOS 13.6.1 την περασμένη εβδομάδα. Μια μικρή ενημέρωση, που είχε ως στόχο να διορθώσει ορισμένα υποκείμενα σφάλματα του συστήματος. Μια σύγκριση με το iOS 13.6 αποκάλυψε ότι η τελευταία έκδοση του iOS 13 δεν επέφερε βελτίωση στην απόδοση . Τι γίνεται όμως και με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;   

Ο YouTuber iAppleBytes έχει συγκρίνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iOS 13.6.1 σε μια δέσμη iPhone για να δει πώς τα καταφέρνει.

Ο YouTuber διεξήγαγε τη δοκιμή μπαταρίας Geekbench στα iPhone SE , iPhone 6s, iPhone 7/8, iPhone XR, iPhone SE (2020) και το iPhone 11 και συνέκρινε τις βαθμολογίες με τις προηγούμενες μετρήσεις του Geekbench σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS. Δυστυχώς, όπως αποκάλυψε η τελευταία σύγκριση διάρκειας ζωής μπαταρίας, οι πρόσφατες εκδόσεις του iOS 13 είχαν αρνητικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των νεότερων iPhone και αυτό συμβαίνει με το iOS 13.6.1. επίσης.

Το iPhone 11 κατάφερε να λειτουργήσει σε χρόνο λειτουργίας 5 ωρών και 42 λεπτών στο σημείο αναφοράς μπαταρίας του Geekbench ενώ εκτελούσε το iOS 13.6.1, το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο από το 6ωρο και 12 λεπτά που είχε καταφέρει στο iOS 13.6. Αυτό είναι μια μείωση 30 λεπτών στο χρόνο εκτέλεσης που είναι σαφώς αρκετά μεγάλη για να είναι εμφανές στη χρήση του πραγματικού κόσμου. Όλα τα άλλα iPhone στη δοκιμή είδαν μια μικρή αύξηση ή μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας τους κατά μερικά λεπτά στο σημείο αναφοράς, αλλά η διαφορά είναι πολύ μικρή για να έχει αντίκτυπο στον πραγματικό κόσμο και βρίσκεται εντός του περιθωρίου σφάλματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !