Πώς να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό προγραμματιστή της Apple

0

Ίσως κάποιες φορές χρειαστείτε έναν λογαριασμό προγραμματιστή της Apple για αρκετούς λόγους. Ένας σημαντικός σκοπός μπορεί να είναι η  δημιουργία εφαρμογών σε iPhone, iPad κ.λπ.  Εκτός από αυτό, ο λογαριασμός προγραμματιστή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εκδόσεις beta, εργαλεία προγραμματιστών όπως το Xcode, φόρουμ προγραμματιστών και να υποβάλλετε αναφορές σφαλμάτων με τον Βοηθό σχολίων. Έτσι, εάν ξεκινάτε το ταξίδι του προγραμματιστή σας, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό προγραμματιστή Apple για να ξεκινήσετε το έργο σας. 

 Πώς να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό προγραμματιστή της Apple 

 Η βασική απαίτηση είναι να έχετε ένα Apple ID. Εάν δεν το έχετε, δημιουργήστε ένα από εδώ . Εάν διαθέτετε ήδη Apple ID, μεταβείτε στο δεύτερο βήμα.

 Αφού αποκτήσετε το Apple ID σας, επισκεφτείτε το Apple Developer Center Member  και συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Στην επόμενη σελίδα, θα σας ζητηθεί να διαβάσετε την εγγραφή και να επιλέξετε ένα πλαίσιο που δηλώνει ότι συμφωνείτε. Ακολουθήστε και συμπληρώστε αυτές τις βασικές απαιτήσεις. Μόλις τελειώσετε, το Apple ID σας θα σας δώσει τώρα πρόσβαση στη δωρεάν έκδοση του λογαριασμού Apple Developer. Ωστόσο, παραμένει ένα σημαντικό βήμα προτού μπορέσετε να φορτώσετε τις εφαρμογές σας σε συσκευές Apple. Για αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στο Xcode με αυτόν τον λογαριασμό προγραμματιστή. 

Εκκινήστε το Xcode στο Mac σας. Αυτό είναι δωρεάν λογισμικό από την Apple που μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store στο mac . Κάντε κλικ στο Xcode και στη συνέχεια Προτιμήσεις από την επάνω γραμμή του μενού. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί. Τώρα κάντε κλικ στο εικονίδιο "+" για να προσθέσετε το Apple ID στο Xcode.επιλέξτε καρτέλα λογαριασμών και κάντε κλικ στο συν σε προτιμήσεις xcode  και επιλέξτε το αναγνωριστικό μήλου και κάντε κλικ στο συνέχεια στο mac Τώρα εισάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο επόμενο.εισαγάγετε το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης της Apple και κάντε κλικ στο δίπλα για να συνδεθείτε στο xcode με τον λογαριασμό σας dev Αυτό είναι! 

Τώρα είστε προγραμματιστής , φυσικά όχι κυριολεκτικά. Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάπτυξη χρησιμοποιώντας Xcode. Μόλις δημιουργήσετε εφαρμογές και θέλετε να τις δημοσιεύσετε στο App Store, θα πρέπει να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας . Η πληρωμένη έκδοση του Apple Developer Membership κοστίζει 99 $. Αυτή θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο. Προσφέρει επίσης πρόσθετα εργαλεία και υπηρεσίες. Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πόρους μόνο για μέλη, Betas και SDK, TestFlight για να δοκιμάσετε την εφαρμογή σας beta, το App Store Connect και άλλα.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !