Αυτά είναι τα καλύτερα πληκτρολόγια που αξίζει να κατεβάσετε στο iphone σας

0

Το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο στο iOS είναι αρκετά εντυπωσιακό, με χρήσιμες λειτουργίες όπως υποστήριξη για πολλές γλώσσες και Memoji. Ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε εκπληκτικά τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών όταν αλλάζετε το πληκτρολόγιο με επιλογές τρίτων.   Αυτές μπορεί να κυμαίνονται από εφαρμογές που σας επιτρέπουν να πληκτρολογείτε γρηγορότερα έως εξειδικευμένα για GIF, emoji, γραμματοσειρές και προσαρμοσμένα θέματα ακομη. 

  Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί μερικά από τα πιο διαδεδομένα πληκτρολόγια που αξίζει να κατεβάσετε στο iphone σας και να έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

 

1. Πληκτρολόγιο GIF 

Προσθέστε μια νέα διάσταση στα κείμενά σας με αυτό το απίστευτο πληκτρολόγιο GIF για iPhone, iPad και iMessage. Ζούμε σε έναν ολοένα και περισσότερο οπτικοακουστικό κόσμο και τα GIF είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να μεταδώσουμε ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σαν κατασκευαστής GIF και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα τέλεια αποκόμματα βίντεο απευθείας από το πληκτρολόγιό σας. Μπορείτε να τα εξατομικεύσετε με χειρόγραφες σημειώσεις, σκίτσα ή κείμενο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα GIF σε αυτοκόλλητα και να δημιουργήσετε κοινά πακέτα από τα αγαπημένα σας αυτοκόλλητα και GIF. 

Τιμή: Δωρεάν

2. Πληκτρολόγιο Microsoft SwiftKey 

 Χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη, το πληκτρολόγιο μαθαίνει αυτόματα το στυλ γραφής σας, τα emoji που σας αρέσουν πολύ και τις λέξεις που προτιμάτε. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή παρέχει πιο κατάλληλες λέξεις και emoji κατά την πληκτρολόγηση. Η κίνηση για πληκτρολόγηση κάνει την πληκτρολόγηση απίστευτα εύκολη! Η υποστήριξη δίγλωσσων αυτόματων διορθώσεων σε περισσότερες από 90 γλώσσες ενισχύει περαιτέρω τη φήμη του SwiftKey ως εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη εφαρμογή πληκτρολογίου. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε με δεκάδες θέματα για να διαλέξετε. Φυσικά, υποστηρίζει επίσης emoji και GIF. 

Τιμή: Δωρεάν 

 3.Γράψτε τα κείμενα σας με απίστευτες γραμματοσειρές

Αυτή η εφαρμογή έχει μια συλλογή από περισσότερες από 119 υπέροχες γραμματοσειρές, ώστε να μπορείτε να δώσετε στα γραπτά σας μια μοναδική εμφάνιση απευθείας από το πληκτρολόγιό σας. Λειτουργεί εξαιρετικά για κείμενα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμη και για δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων στο Instagram, Facebook κ.λπ. Είναι απαραίτητο για δημιουργικές ψυχές που θέλουν να εκφραστούν καλύτερα. Λάβετε υπόψη ότι η δωρεάν έκδοση αυτής της εφαρμογής πληκτρολογίου έχει περιορισμούς. Και θα πρέπει να πάτε για αγορές εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε λειτουργίες όπως Cup Cakes, Emoticons, Cute Words και άλλα. 

Τιμή: Δωρεάν (Οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 1,99

4.Gboard

 Για ένα καθαρό και εξαιρετικά λειτουργικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, το πληκτρολόγιο της Google ή το Gboard είναι απαραίτητο. Διαθέτει πληθώρα εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, όπως glide typing, αυτοκόλλητα, αστεία emoji, GIF και άλλα. Επιπλέον, υποστηρίζει πολλές γλώσσες όπως Αγγλικά, Αραβικά, Καταλανικά, Κινέζικα (Χονγκ Κονγκ), Κροατικά, Τσεχικά, Δανικά, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ελληνικά. Η πιο αξιοσημείωτη δυνατότητα είναι η ενοποίηση αναζήτησης της Google που σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα ειδήσεις, αθλητικά σκορ, άρθρα κ.λπ. για να μοιραστείτε με άλλους σε μια δυσκολία. 

Τιμή: Δωρεάν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !