iOS 14 beta: Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη έκδοση του ios 14 με πολλά προβλήματα

0

Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη έκδοση του iOS 14 νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα . Έχει μερικά σφάλματα που είναι ενοχλητικά αυτή τη στιγμή, όπου ειναι κάτι λογικό αυτή τη στιγμή αφού τα betas δεν προορίζονται να είναι σταθερά αλλά μόνο για δοκιμές. 

Ένα σφάλμα που εμφανίστηκε με το τέταρτο beta βρίσκεται στην κάμερα του iPhone. Η εφαρμογή Κάμερα ξεκινά, αλλά είναι άχρηστη όταν τα AirPods είναι συνδεδεμένα στο iPhone. Ωστόσο, όλα λειτουργεί κανονικά όταν αποσυνδέονται τα AirPods. Είναι καλό να σημειωθεί ότι το σφάλμα δεν εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων για τη λήψη φωτογραφιών. 

Ένα άλλο σφάλμα (που φαίνεται να υπάρχει από προηγούμενα betas) περιλαμβάνει τις κλήσεις και πάλι με τα AirPods. Οι χρήστες λένε ότι δεν μπορούν να ακούσουν το άτομο στο τηλέφωνο εάν ξεκινήσουν την κλήση με την AirPods ως πηγή ήχου. Η προσωρινή λύση είναι να μεταβείτε στο iPhone ως πηγή ήχου και μετά να επιστρέψετε στα AirPods. Ας ελπίσουμε ότι η Apple θα διορθώσει αυτά τα δύο σφάλματα (και άλλα, φυσικά) με την πέμπτη beta του iOS 14 που θα έρθει σε περίπου 10 ημέρες ... ή θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα. Η Betas κυκλοφορεί γενικά κάθε δύο εβδομάδες, αλλά η κυκλοφορία γίνεται κάθε εβδομάδα καθώς πλησιάζουμε στην τελική έκδοση. Η μετάβαση από μια beta κάθε δύο εβδομάδες που ειναι τώρα σε μια beta κάθε εβδομάδα γίνεται τον Αύγουστο.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !