Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Το Apple Watch μπορεί να στείλει δεδομένα υγείας απευθείας σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

0

Πολλές μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι το Apple Watch έχει ήδη σώσει ζωές χάρη στην αυτόματη λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ανίχνευσης πτώσης.  Αυτή η λειτουργία κλήσης θα μπορούσε να αναπαραχθεί σε μια μελλοντική έκδοση του watchOS για την αυτόματη αποστολή δεδομένων υγείας. Πέρα από τα ζητήματα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, η αποστολή δεδομένων υγείας θα επέτρεπε στο προσωπικό υγείας να έχει πρόσβαση σε ζωτικές πληροφορίες ακόμη και πριν παρέμβει στον ιστότοπο (ομάδα αίματος, χρόνια ασθένεια, ασυμβατότητα με ορισμένα φάρμακα, εμβόλια, ΗΚΓ , και τα λοιπά.).  

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που πρόσφατα κατατέθηκε από την Apple περιγράφει λεπτομερώς ένα σύστημα για τη μετάδοση δεδομένων υγείας μέσω ενός ηχητικού μηνύματος που θα προστεθεί στο αυτόματο μήνυμα κλήσης έκτακτης ανάγκης (από το Apple Watch). Εκτός από τα δεδομένα υγείας, το μήνυμα θα περιέχει πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας, τη διεύθυνση του ατόμου, τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία γέννησης και εν συντομία όλες τις πληροφορίες που μπορούν να διευκολύνουν την εργασία των ιατρών έκτακτης ανάγκης. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !