Πως θα είστε μόνιμα συνδεμένοι με μια επαφή σας με πoλλους τρόπους

0

Εάν έχετε ένα άτομο με το οποίο θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι συνεχώς, τότε το Only You tweak είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αυτό το tweak έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι με το αγαπημένο τους άτομο σε λίγα μόνο πατήματα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε την ειδική εικόνα επαφής κάποιου ατόμου στην οθόνη κλειδώματος και στο Κέντρο ελέγχου.   Με το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι  να προσθέσετε την εικόνα προφίλ μιας επαφής στην οθόνη κλειδώματος και στο Κέντρο ελέγχου. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα την εικόνα για να ξεκινήσετε γρήγορη επικοινωνία με αυτό το άτομο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να καλέσετε γρήγορα αυτό το άτομο απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, να ξεκινήσετε μια συνομιλία WhatsApp, να στείλετε ένα SMS ή να ξεκινήσετε μια συνομιλία στο Facebook Messenger .

Η ρύθμιση του Only You είναι πολύ εύκολη, όπου μπορείτε απλά να επιλέξετε την επαφή με την οποία θέλετε να επικοινωνείτε εύκολα από τη σελίδα προτιμήσεων του tweak. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία μικρού ή κανονικού μεγέθους στην οθόνη κλειδώματος και στο Κέντρο ελέγχου.

Μόνο εσείς βλέπετε τη φωτογραφία της επιλεγμένης επαφής από την εφαρμογή Επαφές, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε τη φωτογραφία τους με μη αυτόματο τρόπο στην εφαρμογή Επαφή ή να χρησιμοποιήσετε την εικόνα εμφάνισης του iMessage. Ο προγραμματιστής έχει σχέδια για την προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων στο tweak, συμπεριλαμβανομένης μιας προτροπής για επιβεβαίωση εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια κλήση και δυνατότητα μετακίνησης της φωτογραφίας προφίλ στην οθόνη κλειδώματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε το "Μόνο εσείς (only you)" tweak από το repo του Packix όπου είναι διαθέσιμο για 2 $ δολαρια. Αυτό το tweak λειτουργεί με iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση.

r

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !