Apple Watch: Ακομη πιο λεπτό χάρη στην κεραία WiFi που είναι ενσωματωμένη στην οθόνη;

0
Η πρόοδος με την τεχνολογία στην Apple οδηγεί σε ένα Apple Watch Series 5 που θα είναι πολύ πιο λεπτό από το πρώτο μοντέλο χάρη σε μια νέα τεχνολογία για την ενσωμάτωση των κεραιών WiFi και στοιχείων δικτύου .  
Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε πρόσφατα η Apple περιγράφει ένα σύστημα κεραίας WiFi που ενσωματώνεται απευθείας στην οθόνη OLED του Apple Watch. Σύμφωνα με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, "Η κεραία μπορεί να περιλαμβάνει ένα στοιχείο συντονισμού κεραίας που σχηματίζεται από ένα πλέγμα αγώγιμων στοιχείων που διασχίζουν το ένα το άλλο στο διηλεκτρικό στρώμα [της οθόνης]". Το παρακάτω διάγραμμα περιγράφει εν συντομία αυτήν την αρχή: Η Apple πηγαίνει ακόμη περισσότερο στις λεπτομέρειες, κάτι που φαίνεται να δείχνει ότι αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν είναι μόνο η μεταγραφή μιας γενικής έννοιας αλλά η περιγραφή μιας τεχνολογίας που μπορεί να βρίσκεται ήδη στο πρωτότυπο στάδιο.
Αυτό το σύστημα θα χρησιμοποιήσει την επιφάνεια της κεραίας και έτσι θα βελτιώσει την λήψη του σήματος Wi-Fi.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !